Neler Yeni

Tyt Konuları Hangi̇ Kanallardan Bi̇ti̇ri̇li̇r?

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
Herkese iyi forumlar öncelikle. 11. Sınıfa geçiyorum ve TYT konularını bitirmek istiyorum. Sizin kendi çalıştığınız veya hakkında iyi duyumlar aldığınız kanallar veya platformlar nelerdir. Ekstra önerilerinizede açığım. Teşekkürler.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Herkese iyi forumlar öncelikle. 11. Sınıfa geçiyorum ve TYT konularını bitirmek istiyorum. Sizin kendi çalıştığınız veya hakkında iyi duyumlar aldığınız kanallar veya platformlar nelerdir. Ekstra önerilerinizede açığım. Teşekkürler.
tyt fizik için kafadengi tyt
tyt biyoloji için palme konu anlatımlı tyt
tyt kimya için de palme konu anlatımlı tyt öneririm videolar sadece öğrencileri oyalamak için ben 16k yaptım ilk 10k daki hiçbir arkadaşım da videoyla çalışmadı çok alt düzey ve dakikadan para kasmak için video çekiyor birçoğu sizi düşünen yok yani

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
matematik için tyt veya ayt farketmez matematiğin güler yüzünü izlemelisin

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tyt fizik için kafadengi tyt
tyt biyoloji için palme konu anlatımlı tyt
tyt kimya için de palme konu anlatımlı tyt öneririm videolar sadece öğrencileri oyalamak için ben 16k yaptım ilk 10k daki hiçbir arkadaşım da videoyla çalışmadı çok alt düzey ve dakikadan para kasmak için video çekiyor birçoğu sizi düşünen yok yani
Teşekkür ederim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

matematik için tyt veya ayt farketmez matematiğin güler yüzünü izlemelisin
anlatımı biraz ilginç gelmişti bana. Başka videolarına tekrar bir bakayım. teşekkürler.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Teşekkür ederim hocam.
rica ederim dostum bu sene bir daha gireceğim sana en yerinde önerim not ortalamanı iyi tutman olur çünkü üst sıralarda çok etkili oluyor benim hiçbir zaman hocalarımla aram iyi olmadığı içi 8-70 arasıydı tüm sözlülerim bu yüzden ekstra yapmam gerekti hep
ayrıca sınav senende de tytyi zaten bitirmiştim diyip çalışmamazlık yapma 30 bin tyt yapamayan adam 1500 ü göremiyor

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
rica ederim dostum bu sene bir daha gireceğim sana en yerinde önerim not ortalamanı iyi tutman olur çünkü üst sıralarda çok etkili oluyor benim hiçbir zaman hocalarımla aram iyi olmadığı içi 8-70 arasıydı tüm sözlülerim bu yüzden ekstra yapmam gerekti hep
ayrıca sınav senende de tytyi zaten bitirmiştim diyip çalışmamazlık yapma 30 bin tyt yapamayan adam 1500 ü göremiyor
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Umarım gönlünüzdeki üniversite ve bölümü kazanırsınız.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
video önermem ama video istersen de
kimya adası ve rehber matematik piyasada iyi iş yapan kanallar bence diğer dersleri bilmiyorum eksiklerimi metroda gidip gelirken telafi etmek için onları kullanıyordum eskiden

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Umarım gönlünüzdeki üniversite ve bölümü kazanırsınız.
teşekkür ederim sen de hedeflerine ulaşırsın umarım :D

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
video önermem ama video istersen de
kimya adası ve rehber matematik piyasada iyi iş yapan kanallar bence diğer dersleri bilmiyorum eksiklerimi metroda gidip gelirken telafi etmek için onları kullanıyordum eskiden
Aynen RM fena değil. Ben de videolardan çok soruların video çözümlerini kullanıyorum. Hem daha kısa oluyor hem de düzgün anlatılmışsa 1 soru tipini kafadan öğreniyorum.

Ama hiç bilmediğim konuları da önce bir dinlemem gerektiğini düşünüyorum. Bunun için de en uygun yer ders videoları.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
hocam 250 puan alsam yeter, daha başlamadım bugün başlayacağım yapılır mı sizce?

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Rehber matematiğin ve mert hocanın kampları bu yaz tekrardan başlıyor tavsiye ederim
Ben rm nin kitabınıda alıp ödevlendirme ile bitirmeyi düşünüyorum matematik kısmını.

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
Rehber matematiğin ve mert hocanın kampları bu yaz tekrardan başlıyor tavsiye ederim
Ben rm nin kitabınıda alıp ödevlendirme ile bitirmeyi düşünüyorum matematik kısmını.
ben de o kampı gördüm ama kararsız kaldım biraz. Süre biraz kısa değil mi sizce?

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
Bence son yaz tatilini geçir 11e çok güzel başla ve sağlam tut 12ye geçerken yaz tatilinde TYTye çalışabilirsin. AYT konularıyla birlikte çalışmak TYTde sayısal konularda çok daha iyi oluyor. AYTyi iyi yapınca TYT de yükseliyor. ben öyle yapmıştım.

düzenli paragraf ve problem çözebilirsin hız kazanmak için faydalı olur

Top Bottom