Neler Yeni

TYT matematik kaynak önerisi

Reaksiyon skoru
29
İyi forumlar. TYT alanında şu an sadece matematiğim kötü 8-10 net civarı yapiyorum bana sırasıyla kolaydan zora deneme önerirseniz sevinirim

345 veya bilgi sarmal alabilirsin soru bankası olarak denemeyi yanlışlıkla yazdın farz ediyorum

elinde hangi kaynaklar var 8 net ile neden deneme çözme peşindesin konu eksiğin çok
Deneme çözme peşinde değilim. Ama konu eksiğim de yok sadece soru çözemiyorum yani okul sınavlarından 80 90 alırken denemelerde 10-15 civarında geziyorum
Bunun da deneme veya bol soru ile çözülebileceğini düşünüyorum
Ayrıca elimde şu an fen bilimlerinin kaynakları var

Son düzenleme:
Deneme çözme peşinde değilim. Ama konu eksiğim de yok sadece soru çözemiyorum yani okul sınavlarından 80 90 alırken denemelerde 10-15 civarında geziyorum
imkanı yok tyt mat kitabından ilk 12 kmonuyu sular seller gibi öğren sonra deneme veya problem kitabından problem konularını hallet yoksa mat neti artmıyo istiyosan dedigini yap ama bosuna zaman kaybı dedigime gelceksin yine

imkanı yok tyt mat kitabından ilk 12 kmonuyu sular seller gibi öğren sonra deneme veya problem kitabından problem konularını hallet yoksa mat neti artmıyo istiyosan dedigini yap ama bosuna zaman kaybı dedigime gelceksin yine
Tamamdır o halde öyle.deneyim peki bunun için temel düzeyden zor düzeye doğru hangi kaynakları önerisin

Tamamdır o halde öyle deneyim peki bunun için temel düzeyden zor düzeye doğru hangi kaynakları önerisin
345 tyt mat soru bankası al ordaki konuları coz ilk 12 konuyu sonra o kitapta problem konuları da var ama bence problem icin ayrı kitap al o da toprak yayınları olabilir bu 2 kitabı bitirip denemelere git ve ayrıca hani deneme illa cozmek istiosan 12 konu bitirip olabilirsin ama illa problem kitabı cozulmesi gerek ama problem kitabı cozerken deneme de istersen yap

Ayrıca elimde şu an fen bilimlerinin kaynakları var
eksiğin olduğu için o netlerdesin sadece olmadığını zannediyorsun okul sınavı ile yksnin alakası yok

345 tyt mat soru bankası al ordaki konuları coz ilk 12 konuyu sonra o kitapta problem konuları da var ama bence problem icin ayrı kitap al o da toprak yayınları olabilir bu 2 kitabı bitirip denemelere git ve ayrıca hani deneme illa cozmek istiosan 12 konu bitirip olabilirsin ama illa problem kitabı cozulmesi gerek ama problem kitabı cozerken deneme de istersen yap
Tamam teşekkür ederim yapacağım

Geri