Neler Yeni

HALA DAHA TYT MATEMATİK YAPAMIYORUM NE YAPACAĞIM?

NethuX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Avni Arda YAŞAR
Psikolojik sorunlarım nedeniyle, ortaokul ve lise hayatımın tamamı kötü geçti, haliylede dersleri asıyordum, sadece dinliyordum. Ne ödev ne de başka bir şey yapıyordum bütün sene boyunca, sadece proje ödevi ve yazılıları yapıp öyle boş boş oturuyordum. 3 sene özel liseye gidip son sene devlete geçtim. Tek iyi tarafı, Ortaöğretim puanım yüksek sadece (o zamanki durumuma göre), o da özel okulun puanları pompalamasından dolayı. Mezuna kaldım bu sene, yine yattım şimdi yusuf yusuf ediyorum. 1 ay önce özel derse başladım TYT matematikten devam ediyorum hâla, problemleri 2.5 haftada bitirdik fakat yaptığım 10-12 net düştü 4 e 5 e. O kadar sinirliyim ki, kusura bakmayın forum kurallarında yasaktır belki ama artık "g*rizekalı" olduğumu kabul etmek istiyorum. Evet, komik durumdayım, elimden bir şey gelmiyor. Konu tekrarı ve soru analizi yaptım o kadar, 2 kitap birden gidiyorum ama denemede hiçbir şey yapamıyorum. Geçen hafta girdiğim deneme bu hafta tutmuyor. TYT 63 net ise geçen hafta, bu hafta oluyor 45 net ve bu düzenli olarak böyle. Soruyla bakakalıyorum 5 dk, kalem oynatamıyorum. Bazen şansa bala 17 18 matematik yapıyorum, bazen de 10 neti zor görüyorum.

İş bulma garantisi olmasın ama üniversite olsun istiyorum. 300k'ya girip herhangi bir mühendisliğe gitmek istiyorum. Kafayı yiyeceğim artık. Yapacak hiçbir şey yok fakat akıl almak istiyorum, yardımcı olun lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,360
Üyeler
172,218
Son üye
mustafa. 06
Top Bottom