Neler Yeni

Tyt matematik net arttırma taktikleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yasin Tural
Konu eksiğim geo dışında yok ama hala 10-15 net arası yapıyorum hocalara sordum bol bol test çöz yükselir dediler tavsiye verebilirmisiniz sürekli rastgele konulardan test çözsem zamanla artar mı testleri neye göre çözmeliyim bilgi sarmal ve limit çözüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Yvzhn24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yavuzhan AYDEMİR
Konu eksiğim geo dışında yok ama hala 10-15 net arası yapıyorum hocalara sordum bol bol test çöz yükselir dediler tavsiye verebilirmisiniz sürekli rastgele konulardan test çözsem zamanla artar mı testleri neye göre çözmeliyim bilgi sarmal ve limit çözüyorum.
Apotemi problemleri al ve baştan sona tamamen kavrayarak çöz. Bitirdiğinde aşşırı gelişmiş olacaksın

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Mikroorijinalle başla çok geliştirir seni

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
345 ve Karekök çözebilirsin. 345'in ÖSYM Tarzı olan soruları gayet iyi. Ondan bi tık kolay testlerde de konuyu çok iyi kavrıyorsun. Soru çözüm videosu da izle ama önce kendin dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yasin Tural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
345 ve Karekök çözebilirsin. 345'in ÖSYM Tarzı olan soruları gayet iyi. Ondan bi tık kolay testlerde de konuyu çok iyi kavrıyorsun. Soru çözüm videosu da izle ama önce kendin dene.
345i bitirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apotemi problemleri al ve baştan sona tamamen kavrayarak çöz. Bitirdiğinde aşşırı gelişmiş olacaksın
Elimde barış var şuan o da baya iyi onu çözüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Top Bottom