Neler Yeni

TYT matematik yeni nesil soruları yapamıyorum

Napoli

80+
Arkadaşlar 49 günde TYT matematiğe başladım hocanın çözdüklerini anladım zaten hocadan önce çözmeye çalışıyorum soruları sonra videodan hocanınkini izliyorum. Video bittikten hemen sonra kitaba geçiyorum ama yeni nesil sorularda kalem oynatamıyorum ne yapmam lazım? Örnek bir soru ekledim bu tarz sorular var ve ben kalem oynatamıyorum nereden başlayacağımı ne yapmam gerektiğini bilemiyorum bunu nasıl öğrenebilirim?
Arkadaşlar bu kitabı alsam işe yarar mı? https://www.hepsiburada.com/tonguc-akademi-yeni-nesile-ilk-adim-tyt-soru-bankasi-pm-HB00000X8CSA

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    45.6 KB · Hit: 76

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
bu soru üzerinden konuşursak soruyu klasikleştirebilirsin, tek tek, alt alta yazarak soru çözümünü basitleştirebilirsin ve bu şekilde görmen daha kolaylaşır b+c=5 gibi ben bu şekilde yapıyordum. sakın yapamıyorum deyip bırakma ben de başta yapamıyordum sonra çok kolay gelmeye başladı

Napoli

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu soru üzerinden konuşursak soruyu klasikleştirebilirsin, tek tek, alt alta yazarak soru çözümünü basitleştirebilirsin ve bu şekilde görmen daha kolaylaşır b+c=5 gibi ben bu şekilde yapıyordum. sakın yapamıyorum deyip bırakma ben de başta yapamıyordum sonra çok kolay gelmeye başladı
Hocam pes etmem ama soruyu okuyorum benden ne istediğini anlayamıyorum bile. Şunu istiyor o zaman bunu bulmalıyım diyemiyorum.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Hocam pes etmem ama soruyu okuyorum benden ne istediğini anlayamıyorum bile. Şunu istiyor o zaman bunu bulmalıyım diyemiyorum.
dediğimi dene alt alta yaz klasikleştir, soruyu sayılara dökmeye çalış

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Teşekkür ederim. Peki tyt ye ilk adım kitabını alsam işe yarar mı ?
kitapla ilgili herhangi bir fikrim yok fakat sınava az bir süre kaldı, bu sürede iyi bir net için bol bol matematik denemesi çözülmesi daha iyi olur. tabi bu birazda senin seviyene bağlı eğer zor ve orta soruları çözemiyorsan, mecbur başlangıç seviyesini çözmelisin. direkt orta ve zora atlarsan yapamayıp bunalıcaksın ve matematikten nefret ediceksin.

Top Bottom