Neler Yeni

Tyt matematikte nasıl 20+ net yapılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer faruk
Hedefim hemşirelik ve matematikte 20 üstü net yapmam lazım hangi konulara çalışmalıyım ve hangi soru tarzlarına bakmalıyım

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Her gün en az 15-20 problem sorusu çöz. (İlk 12 konuyu halledip) Zamanla soru tiplerine alışıyorsun. 30 mat sorusunun 15'i zaten problem konusu altında. Diğer 15'i problem adı altında geçmese bile problem gibi soruyorlar. Geriye kalan 10 geometri var. Onların da yarısını yapsan 20 üstü yaparsın rahat.

Berkyozclk

80+ Bronze
Hedefim hemşirelik ve matematikte 20 üstü net yapmam lazım hangi konulara çalışmalıyım ve hangi soru tarzlarına bakmalıyım
ilk 12 konu öğren düzgünce sonra 1 tane problem fasikülü bitir 20 den yukarda yapmıs olursun matta bence geo icn bosuna zaman harcmak yerine 12 konu ve problem ogren ve bu arada 12 konu cidden onemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Yavuz
Ben zamanında TYT 34-0 AYT 36-0 Yapmıştım. Şuanda ÇAP ile makine mühendisliği ve yazılım mühendisliği okuyorum. Tek yaptığım şey geçmişten kalan konu eksiklerimi kapatmak ardından da sürekli problem çözmekti. Her gün en az 50 tane problem sorusu çözüyordum. Genellikle günde 100 soruydu. Apotemi'nin Problemler kitabını almış ve bitirmiştim. Problemleri çok iyi yapman sana zaten en az +15 kazandırır. Kalan soruların da seni çok zorlamayacağına eminim. Yeter ki çalışmayı bırakma önemli olan detay bu.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Ben zamanında TYT 34-0 AYT 36-0 Yapmıştım. Şuanda ÇAP ile makine mühendisliği ve yazılım mühendisliği okuyorum. Tek yaptığım şey geçmişten kalan konu eksiklerimi kapatmak ardından da sürekli problem çözmekti. Her gün en az 50 tane problem sorusu çözüyordum. Genellikle günde 100 soruydu. Apotemi'nin Problemler kitabını almış ve bitirmiştim. Problemleri çok iyi yapman sana zaten en az +15 kazandırır. Kalan soruların da seni çok zorlamayacağına eminim. Yeter ki çalışmayı bırakma önemli olan detay bu.
Benim de senin gibi netler yapma hedefim var. Şuan 11'im TYT mat başladım. Günde en az 15 ortalama ise 20 problem çözüyorum. Arada sırada geometri çözüyorum ama çok değil. Sorunum şu 11 matematik ve TYT matematik arasındaki dengeyi sağlayamıyorum. 11'i boşlaadığımı hissettiğim zaman sadece 11 çalışıyorum bu sefer TYT boş kalıyor ona dönüyorum ve verim alamıyormuşum gibi hissediyorum. Senin önerebileceğin bir şey var mı bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,710
Üyeler
163,868
Son üye
Efeefef
Top Bottom