Neler Yeni

Tyt ne kadar sürede biter?

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Eşit ağırlığım yani fizik kimya biyoloji yok galiba ne kadar sürede biter 12ye geçtim

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha pardon eğer sadece tyt fen diyorsan 2-3 ayda bitirebilirsin
Yok fen yok sanırım esit agirlikta tam bilmiyorum ama full olarak ne kadar surer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer sadece fen ise evet o kadar sürede biter, yukarıda yazmışım zaten. Eğer full tyt diyorsanız o kadar sürede kimse kendini kandırmasın bence.
.

Son düzenleme:

baronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış kaplan
Yok fen yok sanırım esit agirlikta tam bilmiyorum ama full olarak ne kadar surer

.
Tyt sınavında eşit ağırlık için de fen var. Full 4-5 ay sürer tahminimce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdulkadir
Tyt yi ilk sefer 4 ayda biter hatta zorlarsan 3 aydada biter ama sınav gününe kadar hem deneme çözmelisin hemde tekrar yapmalısın tyt yi ilk sefer bitirdikten sonra haftada bir deneme çözersin aklında kalır yapmazsan unutursun

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Tyt sınavında eşit ağırlık için de fen var. Full 4-5 ay sürer tahminimce.
Eyw hocam

Tyt yi ilk sefer 4 ayda biter hatta zorlarsan 3 aydada biter ama sınav gününe kadar hem deneme çözmelisin hemde tekrar yapmalısın tyt yi ilk sefer bitirdikten sonra haftada bir deneme çözersin aklında kalır yapmazsan unutursun
Eyw hocam

Tre-x

80+ Silver
Eğer sadece fen ise evet o kadar sürede biter, yukarıda yazmışım zaten. Eğer full tyt diyorsanız o kadar sürede kimse kendini kandırmasın bence.
@Harley Quinn❖ , @ariinees
Not: Ben sayısalciyim bu yaz mat ve feni bitirebilir miyim Türkçe zaten paragrafmis yaparım diye düşünüyorum

Top Bottom