TYT Türkçe denemelerden gitsem nasıl olur ?

Reaksiyon skoru
7
TYT türkçe neredeyse hiç paragraf çözmedim haftada 1 denemeden denemeye. 23 24 net geliyordu. 2.5 aydır denemeye girmiyorum. sizce türkçede paragraf çözmek yerine dil bilgisini bitirip denemelerden ilerlemek mantıklı mı ?

Benim de tytde Türkce dısinda yks problemim yok ben 3 dil bilgisi kitabi bitirdim paragraf bitirmedim haftada 3 deneme çözüyorum ben sahsen yapamıyorum

TYT türkçe neredeyse hiç paragraf çözmedim haftada 1 denemeden denemeye. 23 24 net geliyordu. 2.5 aydır denemeye girmiyorum. sizce türkçede paragraf çözmek yerine dil bilgisini bitirip denemelerden ilerlemek mantıklı mı ?
Kitapta okuyabilirsin dil bilgisi eksiğini kapat deneme çöz başka bir şey yapamazsın

Brans denemelerden çöz 1 tane o zaman günde

Açıkçası kolaydan zora doğru paragraf çözün. Dil bilgisi çok şey kazandırmıyor yüksek netlere oynarken. 38 civarı yapan biri olarak çoğunlukla paragraf üzerinden yürüdüm çalışarak.

Kitapta okuyabilirsin dil bilgisi eksiğini kapat deneme çöz başka bir şey yapamazsın
Son seneyse onun ilacı paragraf tek hocam artık.
Ama son sene değilse arkadaş özellikle deneme , sanat ve felsefe yazıları okuması çok iyi olur

Aynen hocam branş denemesi hem anlama hemde hızlı okumaya çalışıcak. Bu sene türkçeden zorlayacaklarını düşünmüyorum. Matematik zor olur tyt fende eleyici sorular olur. Bakalım nasıl bir sınav olucak . Ben zor bir şey beklemiyorum şahsen.

Geri