Neler Yeni

Tyt Türkçe netlerim artmıyor ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cevahir
Mezunum üniversite sınavına hazırlanıyorum denemelerde tyt Türkçe netlerim Max 15-20 arası oluyor her gün 20-25 arası paragraf sorusu çözüyorum şu ana kadar 2 paragraf kitabı bitirdim 3.ye geçtim 3.kitabın yarısındayım şu an ama paragraf netlerim hala artmadı. Tyt Türkçe netlerim artmıyor ne yapmalıyım?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,690
İsim
Emre siyah
paragraf için kamp dinleyebilirsin şükrü hocanın falan taktikleri olması lazım paragraf üzerine
bir de en az 8-9 soru dil bilgisi oluyor konuları bitirip tekrarla onları fulleyebilirsin

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,135
İsim
Mehmet Aslan
Mezunum üniversite sınavına hazırlanıyorum denemelerde tyt Türkçe netlerim Max 15-20 arası oluyor her gün 20-25 arası paragraf sorusu çözüyorum şu ana kadar 2 paragraf kitabı bitirdim 3.ye geçtim 3.kitabın yarısındayım şu an ama paragraf netlerim hala artmadı. Tyt Türkçe netlerim artmıyor ne yapmalıyım?
çözebildiğin kadar deneme ve çıkmış soru çöz. Rüştü hoca da izleyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cevahir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
paragraf için kamp dinleyebilirsin şükrü hocanın falan taktikleri olması lazım paragraf üzerine
bir de en az 8-9 soru dil bilgisi oluyor konuları bitirip tekrarla onları fulleyebilirsin
Dil bilgisi hiç yapamıyorum sınavda dil bilgisi sorularını boş bırakıyorum

MythPhantom

80+ Bronze
Benim net 20 oluyo Kitap yüzü açmıyorum 😀 dersle ilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,633
Üyeler
169,752
Son üye
mubibirler
Top Bottom