Neler Yeni

TYT'de nasıl bir yol izlemem gerekir?

Falcon_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim
Herkese merhaba,iyi günler dilerim.Meslek lisesi öğrencisiyim.Ağ işletmenliği ve siber güvenlik dalını okuyorum.Üniversite hazırlık programındayım.Sorum şu olacaktı;hedeflediğim bölüm İTÜ Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulu.Tyt'de şu an 40 netteyim hedefim ise 80-85 net.Nasıl bir yol izlemem gerekir?Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
başlangıçta sıfır risk paragraf kitabının şöyle bi yarısını falan günlük giderek çöz sonra denemelere aban(bilgisarmalı öneririm 345 iidir) paragraf tamam dil bilgisini de ytden 1 kez dinle biraz soru cozumu izle trden 30 net geldi bile

matematik adına tyt vdd den gidip üstüne bilgisarmalı denemeleri bide istediğin başka bi yayın daha coz 30net de ordan koydun

sosyal için konu calısma bilgisarmalı sosyal denemesini coz yanlıslarını analiz et en az 15net de ora

fen icin de 1kez konu anlatımı dinle fiziği kısa anlatan kanallardan dinlersin her dersten ince bi soru bankası attın mı 15 net de oraya koydun

hayırlı olsun 90 net

btw yks 2024 106.75

Falcon_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başlangıçta sıfır risk paragraf kitabının şöyle bi yarısını falan günlük giderek çöz sonra denemelere aban(bilgisarmalı öneririm 345 iidir) paragraf tamam dil bilgisini de ytden 1 kez dinle biraz soru cozumu izle trden 30 net geldi bile

matematik adına tyt vdd den gidip üstüne bilgisarmalı denemeleri bide istediğin başka bi yayın daha coz 30net de ordan koydun

sosyal için konu calısma bilgisarmalı sosyal denemesini coz yanlıslarını analiz et en az 15net de ora

fen icin de 1kez konu anlatımı dinle fiziği kısa anlatan kanallardan dinlersin her dersten ince bi soru bankası attın mı 15 net de oraya koydun

hayırlı olsun 90 net

btw yks 2024 106.75
Sağ olun hocam tavsiyeleriniz için.Paragraf sıfırın yarısındayım.Matematiktede karekök sıfır ve matematiğin ilacından gidiyorum.Diğer tavsiyelerinizide uygulayacağım inşallah süreç içerisinde.Sağ olun.Bir şey daha sormak istiyorum,ek puan ne kadar ileri atabilir?

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Sağ olun hocam tavsiyeleriniz için.Paragraf sıfırın yarısındayım.Matematiktede karekök sıfır ve matematiğin ilacından gidiyorum.Diğer tavsiyelerinizide uygulayacağım inşallah süreç içerisinde.Sağ olun.Bir şey daha sormak istiyorum,ek puan ne kadar ileri atabilir?
valla cok bilmiyorum o kısmını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,493
Üyeler
164,016
Son üye
trmhmt
Top Bottom