Neler Yeni

🔥İndirim Ubisoft Connect 240/160 İndirime ek + KOD

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
Arkadaşlar selamlar bugün Ubisoft Connect üzerinden birkaç oyun bakarken gördüğüm indirimi paylaşmak istedim.
Ubisoft Connect üzerinden 240 lira sepete ulaştığınızda LEGEND22 kodu ile 160 lira indirim uygulanıyor. 2 kere kullanılabiliyor (denendi onaylandı).
Oyunlar şuan TR fiyatlandırma ve indirimli fiyatlarında buna ek 160 lira indirim bence başarılı. Dilerim işinize yarar. :D

Öneri ve örnek olarak:

AC Valhalla (107,60 TL) + Watch Dogs Legion (88,77 TL) + Tom Clancy's Rainbow Six Siege Deluxe Edition (44,55 TL) = 240,92 TL - KOD (LEGEND22) = 80 TL oluyor

Önerilecek çok oyun var uzatmıyorum umarım işinize yarar.

Başlık daha önce açılmış veya herhangi birşeye takılırsa patlatılabilir. (y)

İyi forumlar.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
Valhalla DLC'leri gereksiz pahalı indirim yapsalar iyiydi oyundan pahalı ragnarök DLC'si :D

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Arkadaşlar selamlar bugün Ubisoft Connect üzerinden birkaç oyun bakarken gördüğüm indirimi paylaşmak istedim.
Ubisoft Connect üzerinden 240 lira sepete ulaştığınızda LEGEND22 kodu ile 160 lira indirim uygulanıyor. 2 kere kullanılabiliyor (denendi onaylandı).
Oyunlar şuan TR fiyatlandırma ve indirimli fiyatlarında buna ek 160 lira indirim bence başarılı. Dilerim işinize yarar. :D

Öneri ve örnek olarak:

AC Valhalla (107,60 TL) + Watch Dogs Legion (88,77 TL) + Tom Clancy's Rainbow Six Siege Deluxe Edition (44,55 TL) = 240,92 TL - KOD (LEGEND22) = 80 TL oluyor

İyi forumlar.
teşekkür ederim.

Dt Turan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Turan Servi

Öneri ve örnek olarak:

İyi forumlar.
Güzel bilgi, teşekkürler alınır bence

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Teşekkürler.
Epic indirimi bir yandan, bu bir yandan kafam karıştı. Bende olmayan oyunları sepet yaparken epey zorlanacağım.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Beyler riders republic nasıl bir oyun videoları gözüme çok güzel gözüktü de

gadot48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkay y.
Farcry oyunlari arasında hangisi alinir? Karar veremedim (3 hariç)

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
Teşekkürler.
Epic indirimi bir yandan, bu bir yandan kafam karıştı. Bende olmayan oyunları sepet yaparken epey zorlanacağım.
Epic bu sefer normal zamanda yaptığına göre biraz üzücü. Eğer Ubisoft oyunları düşünüyorsan düşünmeden al bence. ETS'nin 150 TL olduğu şu günlerde diğer oyunlara da yakın zamanda zam gelecektir bence. Kur sağolsun...
Farcry oyunlari arasında hangisi alinir? Karar veremedim (3 hariç)
6'nin hikayesini çok övdüler eğer ay sonuna kadar Watch Dogs Legion bitirebilirsem indirim bitmeden 6 alacağım. Farcry 4 ve 5 de ara vermiştim tekrarlaması dolayısıyla.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Epic bu sefer normal zamanda yaptığına göre biraz üzücü. Eğer Ubisoft oyunları düşünüyorsan düşünmeden al bence. ETS'nin 150 TL olduğu şu günlerde diğer oyunlara da yakın zamanda zam gelecektir bence. Kur sağolsun...
Almayı düşündüğüm bir kaç oyun vardı alabildiğimi alacağım. Bu fiyatlardan bile almak zorken daha da pahalınırsa geçmiş olsun oyun almaya çok uzun bir ara verebilirim.
Şimdilik 96 tl fifa22 ve bedava borderlans 3 + season pass bundle 108 tl ödeme yaptım. Sonraki alım için bir sonraki epic games bedavasını bekliyor olacağım. Alacağım oyunlardan biri gelirse kısmet artık.
Ubisoftta saçma bir ödeme problemi yaşadım ve kart o platformda bloke oldu, çözersem AC valhalla alırım. Çözemezsem geçmiş olsun yıllardır hiç oynamadığım AC oyunlarını asla denemem. Ubisoft biraz gıcık bir platform, zaman zaman erişim problemleri yaşatmıştı. O yüzden zaten mesafeliyim kendisine.

Ets2 nin tüm dlc leri var. Yeni fiyattan kesinlikle almazdım ve kimseye de önermem.

Son düzenleme:

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
Almayı düşündüğüm bir kaç oyun vardı alabildiğimi alacağım. Bu fiyatlardan bile almak zorken daha da pahalınırsa geçmiş olsun oyun almaya çok uzun bir ara verebilirim.
Şimdilik 96 TL fifa22 ve bedava borderlans 3 + season pass bundle 108 TL ödeme yaptım. Sonraki alım için bir sonraki epic games bedavasını bekliyor olacağım. Alacağım oyunlardan biri gelirse kısmet artık.
Ubisoftta saçma bir ödeme problemi yaşadım ve kart o platformda bloke oldu, çözersem AC valhalla alırım. Çözemezsem geçmiş olsun yıllardır hiç oynamadığım AC oyunlarını asla denemem. Ubisoft biraz gıcık bir platform, zaman zaman erişim problemleri yaşatmıştı. O yüzden zaten mesafeliyim kendisine.

Ets2 nin tüm dlc leri var. Yeni fiyattan kesinlikle almazdım ve kimseye de önermem.
O kadar katılıyorumki daha fazla zam gelirse mecburi olarak bende ara vereceğim gibi.
Ubisoft konusu biraz garip olmuş bir grup olarak 7-8 kişi alım yaptık sorun çıkmadı. Ubisoft destek maili ile geri dönüş sağlıyordu bi onlara yaz istersen. 31 Mayıs'a kadar zamanı var.
Steam Yaz indirimleri kur değişiminden önce gelirse bir nebze bizleri idare edebilecek gibi ama sonrasını çok iyi görmüyorum. Oyun oynamakta zengin işi olacak gibi....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,582
Üyeler
164,337
Son üye
ritexyxd
Top Bottom