T Temberi 80+ Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 403 Dahası Reaksiyon skoru 148 İsim yiğit erden 9 Eylül 2022 #1 rainbow six siege'yi epic'ten almıştım ubisoft hesabımada bağladım ancak steam'dan r6 kredisi satın alındını öğrendim oyunu steam'den satın alsam aynı ubisoft hesabımla giriş yapabilir miyim yoksa başka ubisoft hesabı bağlamam gerekir mi?
rainbow six siege'yi epic'ten almıştım ubisoft hesabımada bağladım ancak steam'dan r6 kredisi satın alındını öğrendim oyunu steam'den satın alsam aynı ubisoft hesabımla giriş yapabilir miyim yoksa başka ubisoft hesabı bağlamam gerekir mi?
DENI2 80+ Platinum Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 10,293 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 8,983 İsim Deniz Steam https://steamcommunity.com/id/HiDeniz Discord DΞNI2 ム#9844 9 Eylül 2022 #2 Gene Ubisoft connect i açacağından aynı hesaba bağlayabilirsiniz.
T Temberi 80+ Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 403 Dahası Reaksiyon skoru 148 İsim yiğit erden 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DENI2 yazmış: Gene Ubisoft connect i açacağından aynı hesaba bağlayabilirsiniz. Devamı için tıklayın... yani sonradan cs kasaları satıp r6 kredisi satın alabilirmiyim şu an oynadığım hesaba
DENI2 yazmış: Gene Ubisoft connect i açacağından aynı hesaba bağlayabilirsiniz. Devamı için tıklayın... yani sonradan cs kasaları satıp r6 kredisi satın alabilirmiyim şu an oynadığım hesaba
DENI2 80+ Platinum Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 10,293 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 8,983 İsim Deniz Steam https://steamcommunity.com/id/HiDeniz Discord DΞNI2 ム#9844 11 Eylül 2022 #4 Temberi yazmış: yani sonradan cs kasaları satıp r6 kredisi satın alabilirmiyim şu an oynadığım hesaba Devamı için tıklayın... Açık söylemek gerekirse steam üzerinden bir şey almayı denemedim ama R6 kredisi almak için girdiğinde steamin Shift Tabı kısmında sayfa açıyordu.
Temberi yazmış: yani sonradan cs kasaları satıp r6 kredisi satın alabilirmiyim şu an oynadığım hesaba Devamı için tıklayın... Açık söylemek gerekirse steam üzerinden bir şey almayı denemedim ama R6 kredisi almak için girdiğinde steamin Shift Tabı kısmında sayfa açıyordu.