Ubisoft Storeden hiç bir şey satın alamıyorum.

Reaksiyon skoru
4
Böyle bir hata alıyorum. Hollanda'ya bağlanınca kredi kartı bilgilerini vb bilgileri girebiliyorum ancak Türkiye'ye bağlananınca olmuyor. TRdeyim dedim kaç defa desteğe ancak hiç yardımcı olamadılar. Hesap zaten tr ayarlı dediler. Trdeyim tr ayarlı ama hollanda olmadan alışveriş yapamıyorum. Sorunu yanlış yerde mi arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

1763107334835.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Böyle bir hata alıyorum. Hollanda'ya bağlanınca kredi kartı bilgilerini vb bilgileri girebiliyorum ancak Türkiye'ye bağlananınca olmuyor. TRdeyim dedim kaç defa desteğe ancak hiç yardımcı olamadılar. Hesap zaten tr ayarlı dediler. Trdeyim tr ayarlı ama hollanda olmadan alışveriş yapamıyorum. Sorunu yanlış yerde mi arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Alıntıyı görüntüle
Banka kartı kullanıyorsan kredi kartı dene.

Banka kartı kullanıyorsan kredi kartı dene.
Kart bilgilerini girmeden hata alıyorum. Ürünleri seçiyorum. Satın al diyorum. Ondan sonra kart bilgisi gelir onu girersin ondan sonra kod gelir kodu girersin ürünleri alırsın. Bende Satın al dedikten sonra böyle bir hata geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Alıntıyı görüntüle
bende aynı sorunu yapı kredi kartı ile yaşıyordum kartı başka kart denedim oldu

Alıntıyı görüntüle
Konu ile pek alalam yok ama;
Kartın troy ise ydışı geçmez, visa/master kabul ediliyor.
Troy sa sadece TR de geçerli..

Kart bilgilerini girmeden hata alıyorum. Ürünleri seçiyorum. Satın al diyorum. Ondan sonra kart bilgisi gelir onu girersin ondan sonra kod gelir kodu girersin ürünleri alırsın. Bende Satın al dedikten sonra böyle bir hata geliyor.
VPN, başka cihaz ve başka tarayıcı dene ben öyle çözmüştüm

Hesabına kayıtlı bir kartın olmadığından olabilir.
Kartının günü geçmiş veya yaklaşmış olabilir.
Bankan ile çalışmıyor olabilirler.
Kartının limiti dolmuş olabilir.
Kartın kendisi kısıtlamalı olabilir.

Hesabına kayıtlı bir kartın olmadığından olabilir.
Kartının günü geçmiş veya yaklaşmış olabilir.
Bankan ile çalışmıyor olabilirler.
Kartının limiti dolmuş olabilir.
Kartın kendisi kısıtlamalı olabilir.
hesabıma nasıl bir kart kayıt edebilirim. O alan yok.

Geri