Ubuntudan Nasıl Kurtulabilirim

Furkan_14

80+
Reaksiyon skoru
7
Ben bilgisayar aldım ubuntu kurdum ama pişmanım, Windowsa nasıl geçebilirim lütfen yardım edin (flash bellek 16 gb fat32 format)

Yeni başlıyorsan ubuntu kullanma. WoeUSB ile windows imajını yazdırıp windows kurulumunu yap.

2 flash yapsaydın keşke birinde windows bir de ubuntu birde ubuntuyu flash diskten çalıştırabilirsin hiç yüklemeden direk flash ile başlatabiliyosun

Ubuntuya woeUSB kuramıyorum, kodları yazınca error veriyor ne güzel gta oynamak varken gece yarılarına kadar bu ubuntu belası ve errorlarıyla uğraşıp kafayı yiyorum, bircok çözüm buldum ama onuda yapamıyorum, ubuntuda wine ile exe dosyaları açılabilir yani win 10 creation tool u açıp kurabilirim ama wine kurarken error veriyor, usb belleğe win 10 atarken fat32 max 4gb dosya aktarabildigi için exfat yapıcam ama onu yapmamada izin vermiyor, bu ubuntu belası nedir arkadaş sakın bulaşmayın

Ne hatası veriyor? Nasıl kuruyorsunuz?

ubuntuda her programı kurmak için terminalden farklı farklı kod yazman gerekir adamların yaptığının aynısını yapıyorum adamlarda oluyor bende "ürün anahtarı bilmeme ne okunamadı dosya iptal oldu" vb yazıyor

Son düzenleme:
Ne? Detay vermezseniz daha çok uğraşırsınız. Hangi adamlar?

Unetbootin ile yapın.
Kod:
sudo add-apt-repository ppa:gezakovacs/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install unetbootin

her şey için teşekkürler. Sonunda doğru makaleyi buldum ve WoeUSB'yi kurdum. Şuan usb bellek Windows 10 kurulumu için hazırlanıyor.

Aga ama niye hemen vazgeçiyorsun?
Keşke ubuntu'dan başlamasaydın. Mint'e bir gir ona bir şans ver.

beğenmediniz mi hocam ben de düşünüyordum ubuntuyu

ne yazdığımı kimse bilmeyecek çünkü şimdi nekadar saçma olduğunu anladım :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,893
Üyeler
186,808
Son üye
maskelifalcao
Geri