Neler Yeni

Yardım uçakta bilgisayar tasınır mı

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
kalıcı olarak baska bir yere gidicem ama ucakla ucakla götürebilirmiyim bilgisayarı ekran kartını falan sökerek yoksa almazlarmı

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
alırlar sıkıntı olmaz da parçalar zarar görmeyecek şekilde bavula koy

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
kalıcı olarak baska bir yere gidicem ama ucakla ucakla götürebilirmiyim bilgisayarı ekran kartını falan sökerek yoksa almazlarmı
hertürlü bavulda tasırsın.

ben yarışmaya giderken matkaptan tutun kesici aletlere birsürü sensörler vs ve kasa bilgisayar ve ekipmanlarımı bavula koymustum sadece xrayden geçerken kadın uzun uzun baktı bana birbirimizi tutamayıp güldük.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Sağlama al, ekran kartını kendi kutusuna koyup götür. Yolda hasar almasın hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Kadir Coşkun
Tüm parçaları elektrikten arındırarak parça parça ayrı bir şekilde muhafaza et ve kırılabilir olduğunu bilet aldığın firmaya ilet. Bilgisayar parçası olduğunu belirtmen gerekiyor

chade

80+ Bronze
ben cesaret edemezdim. içinde kıyafet olan bavullarımız bile kaç kez kırık geldi. tekerleği kırık, bir yeri çatlamış falan filan. kaliteli bir firmayla uçuş yaparsan belki güvenlik önlemleridir, yolcunun kargosuna saygıdır vs daha iyi olabilir.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben cesaret edemezdim. içinde kıyafet olan bavullarımız bile kaç kez kırık geldi. tekerleği kırık, bir yeri çatlamış falan filan. kaliteli bir firmayla uçuş yaparsan belki güvenlik önlemleridir, yolcunun kargosuna saygıdır vs daha iyi olabilir.
e nasıl gidecek o zaman bu bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,533
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom