Neler Yeni

Üçlü ekipman tavsiyesi

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Baktım da bazı insalarda kafa bandı sıkıntı çıkarmış ve bazı kafalara uymuyormuş ondan rahatsız olabilirim daha farklı alternatif önerileriniz var mı ?
yoktur en iyisi ch321 paranızı çöpe atmak istiyorsanız çöppower alabilirsiniz

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Bende everest mouse var bayadir da kullanıyorum sıkıntısı da yok ama yeni bilgisayar alınca değiştirmeyi düşünüyorum monster k3 400 TL bu klavyeye tutuldum resmen birde Asus tuf h3 kulaklık var onu da çok sevdim ama daha düşük bütçeli iyi bir kulaklık bakmaktaan zarar gelmez şimdi 850 TL bütçem vardı sizce mouse değiştirmeden kalsın bende bu iki ürünü mü alayım yoksa 900 850 TL bandında ekipman onerirmisiniz?
Teşekkürler.
Klavyeyi ısrarlar öneriyorum. Bu fiyata biçilmez kaftan.

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça

Hangisi bro pusat k3 mü yoksa başkası mı bu fiyat bandında da pusat alamam zaten sessiz de olsun gamenote alacağım galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoktur en iyisi ch321 paranızı çöpe atmak istiyorsanız çöppower alabilirsiniz
Kendinden çok eminsin baya ikna oldum güzel de duruyor inşallah bunu alacağım başka bir model bulursam içime sinen bulursa sana danışırım bro

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Hangisi bro pusat k3 mü yoksa başkası mı bu fiyat bandında da pusat alamam zaten sessiz de olsun gamenote alacağım galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendinden çok eminsin baya ikna oldum güzel de duruyor inşallah bunu alacağım başka bir model bulursam içime sinen bulursa sana danışırım bro
Pusat'tan bahsediyorum. Bu fiyata başka klavye bulamamıştım hatta büyük de bir anket yapmıştım, en çok oy alan klavye bu olmuştu. İyi ki de bu olmuş :)

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Pusat'tan bahsediyorum. Bu fiyata başka klavye bulamamıştım hatta büyük de bir anket yapmıştım, en çok oy alan klavye bu olmuştu. İyi ki de bu olmuş :)
Mükemmel bir klavye ama ona 400 verirsem kulaklık ve mouse için 500 TL kalacak ve FPS oynuyorsan mouse ve kulaklığa para yatir dediler

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Mükemmel bir klavye ama ona 400 verirsem kulaklık ve mouse için 500 TL kalacak ve FPS oynuyorsan mouse ve kulaklığa para yatir dediler
Ben klavyenin de etkisinin çok fazla olduğunu düşünüyorum. Bana göre hepsinin etki derecesi aynı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Sanane
İlgilendiği Kategoriler
Ekipman
@Arxca CH321'in kulak perdleri aşırı rahat, sorun çıkarmaz. Gerçekten en iyisi bu fiyata, tereddüt etmeyin.

Top Bottom