Rotring 500 Versatil Kalem 0,5 Mm - Fiyatı, Yorumları
Rotring 500 Versatil Kalem 0,5 Mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bütçe yetmiyorsa
rotring 300 ya da faber castell grip bakabilirsin.
Bence her kalem aynı gibi çok bir farkı olacağını sanmıyorum ve her kalemin ortalama ömrü aynı gibi.45 Liraya kadar uzun kullanabileceğim. Güzel yazması önemsiz bir kalem önerir misiniz?
Rotring in Uç kısmı çok çabuk kırılacak gibi duruyor. Grip modeline bakacağım ondan.![]()
Rotring 500 Versatil Kalem 0,5 Mm - Fiyatı, Yorumları
Rotring 500 Versatil Kalem 0,5 Mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçe yetmiyorsa
rotring 300 ya da faber castell grip bakabilirsin.
Üç tarafı yerinden çıkıyorRotring 500 alma bende vardı iki tane ikisininde üç tarafındaki metal yamulup yerinden çıktı belki kullanımdan kaynaklıdır ama başka bir kalemde bu sorunu yaşamadım
Kullanıyorum. Tahtaya sapladım yine sıkıntı yok. Demirden. İçi de demir. Bayağı sağlam. 1 yılı aşkın kullanıyorum.Rotring in Uç kısmı çok çabuk kırılacak gibi duruyor. Grip modeline bakacağım ondan.
Rotring 500 alma bende vardı iki tane ikisininde üç tarafındaki metal yamulup yerinden çıktı belki kullanımdan kaynaklıdır ama başka bir kalemde bu sorunu yaşamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üç tarafı yerinden çıkıyor
İkisinde de yamuldu uzak dur
Benim ikisinde de yamulduKullanıyorum. Tahtaya sapladım yine sıkıntı yok. Demirden. İçi de demir. Bayağı sağlam. 1 yılı aşkın kullanıyorum.