Ücretli en iyi virüs programı önerisi !

H.Sozer

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaslar yıllık ücreti kabul edilebilir bir seviyede olup bireysel olarak kullanacağım ve kalitesinin yanında bilgisayarı da arkada çalışırken çok yormayacak bir anti-virüs programı arıyorum. Şuanda McAfee kullanıyorum sizce devam etmeli miyim ? Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim. İyi akşamlar

@Treyarch belki vardır sende bir şeyler.

Arkadaslar yıllık ücreti kabul edilebilir bir seviyede olup bireysel olarak kullanacağım ve kalitesinin yanında bilgisayarı da arkada çalışırken çok yormayacak bir anti-virüs programı arıyorum. Şuanda McAfee kullanıyorum sizce devam etmeli miyim ? Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim. İyi akşamlar
ful yasal bişi istiyorsanız karpersky total security fakat ne kadar pc yoruyor bilgim yok

ayrıca şurdan anti virus puanlarna bakabilirsiniz. https://www.av-test.org/

Antivirüs yazılımı yerine, Internet Security yazılımları kullanınız. Internet Security yazılımlarında antivirüs ile birlikte tümleşik gelen kişisel ağ güvenlik duvarları bulunmaktadır.

Internet Security yazılımı olarak COMODO Internet Security yazılımını kullanmanız önerilir. Ücretsiz, ve başarılıdır. Lakin default ayarlarında geldiğinde çoğu özelliğinden faydalanamazsınız. Bu sebeple Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları yönergesini uygulayınız.

Yazılımı kurduktan sonra görev yöneticisi üzerinden Secure Shopping'i devre dışı bırakınız. Aksi takdirde sisteminiz her açıldığında arka planda çalışıp, kaynaklarınızı tüketecektir.

Kaspersky, Bitdefender gibi virüs üreticileriyle ortak çalışan ve Norton gibi yazılımsal analiz üzerine çok gelişmiş antivirüsler piyasanın en güvenilirleridir. Satın alacaksan bunlardan şaşma.

Geri