One code per person. Claim offer by 11/19/21. Redeem by 11/30/21.Kodlar devam ediyor mu?
Teşekkür ederim bugün yarın alırım zaten fh5 in çıkmasına 1 hafta kaldı.One code per person. Claim offer by 11/19/21. Redeem by 11/30/21.
Daha bitmesine çok var.
Bana dün biri kod verdi 3 aylık , gelsin bir indirelim bakalımTeşekkür ederim bugün yarın alırım zaten fh5 in çıkmasına 1 hafta kaldı.
fh 5 gamepass ile gelecek mi kanka bilgin var mı ?Teşekkür ederim bugün yarın alırım zaten fh5 in çıkmasına 1 hafta kaldı.
Hocam bu konuyu yeni görüyorum.. Acaba kod nasıl alınıyor daha önce hiç gamepass üyeliğim olmadı.. Sıfır hesap açıp hangi kodu kullanacağım bilgilendirebilir misin ?One code per person. Claim offer by 11/19/21. Redeem by 11/30/21.
Daha bitmesine çok var.
Evet gelecek. Xbox game pass sitesinde fh5e girince çıktığı gün game passte yazıyorfh 5 gamepass ile gelecek mi kanka bilgin var mı ?
anladım hocam Peki ücretsiz kod nasıl alınıyor yardımcı olabilir misin ?Evet gelecek. Xbox game pass sitesinde fh5e girince çıktığı gün game passte yazıyor
aslında konudaki ilk mesajda her şeyi anlatmış arkadaş ama nereyi anlamadınız/yapamadinizanladım hocam Peki ücretsiz kod nasıl alınıyor yardımcı olabilir misin ?
WarnerMedia'nın bir yan kuruluşu olan Otter Media'nın bir yan kuruluşu olarak hizmet vermiştir.[2] 2020 sonunda Sony tarafından 1.1 milyar dolar karşılığında satın alınmıştır.[3] Crunchyroll'un dağıtım kanalı ve ortaklık programı, dünya çapında 5 milyon ücretli aboneye ve 120 milyon kayıtlı kullanıcıya sahiptir.[4] Şirketin merkezi San Francisco'da yer almaktadır.Güvenilir değil mi bu site?
Demek ki güvenilirmişWarnerMedia'nın bir yan kuruluşu olan Otter Media'nın bir yan kuruluşu olarak hizmet vermiştir.[2] 2020 sonunda Sony tarafından 1.1 milyar dolar karşılığında satın alınmıştır.[3] Crunchyroll'un dağıtım kanalı ve ortaklık programı, dünya çapında 5 milyon ücretli aboneye ve 120 milyon kayıtlı kullanıcıya sahiptir.[4] Şirketin merkezi San Francisco'da yer almaktadır.
Vikipedide yazıyor