❌İndirim Bitti! Ücretsiz Findeks Raporu

Finansal durumum Orta+ çıktı 50k param var 10-15k ya peşin fiyatına taksitli ürün alıcam limit vermiyorlar.Enpara kullanıyorum limit vermiyor 30k tutuyorum bankada 1 senedir.Akbankda 1 kuruşum yok 2k limitli verdilerde notumu arttırabiliyorum en azından.
Alıntıyı görüntüle
Önermek istemiyorum bilinçsiz kullanırsan benim gibi olursun. Akbank'a geçen sene üye oldum 100k lık kart verdi direkt, 15 gün sonra da kartın limitini 500k yaptı. 2 ay önce de iş bankası 460k lık kart verdi. Bankada parayı sabit tutmak pek işe yaramıyor önemli olan para giriş çıkışı ve sıklığı. Kredi kartından da alışveriş yapıp düzenli ödemen lazım. En kötü ailenle konuş (muhtemelen onlar ödüyordur.) faturalarını kredi kartından otomatik ödeme yaptır parayı ailenden alıp karta yatırırsın. Bu şekilde kullanarak ödemeleri düzenli yaparak limitin artar.

Bende niye buralar yok :D
Findeks'den girip bakıyoruz findeks hesabına da tanımlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önermek istemiyorum bilinçsiz kullanırsan benim gibi olursun. Akbank'a geçen sene üye oldum 100k lık kart verdi direkt, 15 gün sonra da kartın limitini 500k yaptı. 2 ay önce de iş bankası 460k lık kart verdi. Bankada parayı sabit tutmak pek işe yaramıyor önemli olan para giriş çıkışı ve sıklığı. Kredi kartından da alışveriş yapıp düzenli ödemen lazım. En kötü ailenle konuş (muhtemelen onlar ödüyordur.) faturalarını kredi kartından otomatik ödeme yaptır parayı ailenden alıp karta yatırırsın. Bu şekilde kullanarak ödemeleri düzenli yaparak limitin artar.
Aslına bakarsak öyle de oluyordu. 2K limitim var bilerek hepsini harcıyordum ekstre gelince ödüyordum.Enpara da para giriş çıkışım devamlı oluyor.Sıklıkla ön ödemeli kartlarıma aktarıyorum.

Bu ay lazım olacaktı teşekkürler

En borçlu benim galiba

1757571622626.webp

Geri