Ücretsiz Offline Steam hesapları?!

Afur

80+
Reaksiyon skoru
112
Dün PS methoduyla alakalı konu açmıştım bugün de Steam Methodunu bilen var mı diye merak ediyorum.

Satıcı ve site reklamı olmaması için SS bu şekilde alınmıştır.
Ekran görüntüsü 2023-09-12 005248.png

Anlamadım

• Hahaha
Reaksiyonlar: Afur
Bir rus sitesi var. Oradan tedarik ediyorlar. Çoğu ya VAC banlı, ya çalınmış ya da hesap sahibi kendisi bağışlıyor. Offline olarak kullanmanız gerekiyor. Aksi halde hesaptaki diğer kullanıcılar Steam Remote ile bilgisayarınızı yönetebilir.

Rus sitesinde para verip satın alıyorsunuz. İlanda ek hiç bir ücret ödemeden diyor...
Bir rus sitesi var. Oradan tedarik ediyorlar. Çoğu ya VAC banlı, ya çalınmış ya da hesap sahibi kendisi bağışlıyor. Offline olarak kullanmanız gerekiyor. Aksi halde hesaptaki diğer kullanıcılar Steam Remote ile bilgisayarınızı yönetebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlan açıklamasında kısaca diyor ki, ürünü satın alırsaınz ücretsiz offline steam hesaplarınıa nasıl ulaşabileceğinizin bilgisini vereceğiz.

Rus sitesinde para verip satın alıyorsunuz. İlanda ek hiç bir ücret ödemeden diyor...

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlan açıklamasında kısaca diyor ki, ürünü satın alırsaınz ücretsiz offline steam hesaplarınıa nasıl ulaşabileceğinizin bilgisini vereceğiz.
Arkadaşın söylediğini bilmiyorum ama araştırırsanız birkaç forum bulursunuz.

Arkadaşın söylediğini bilmiyorum ama araştırırsanız birkaç forum bulursunuz.
Valla dün PS methodunu ararken bu methodu da aradım. Hiç bir şey bulamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,379
Üyeler
186,734
Son üye
Barbarossa34
Geri