Pubg var birde sims 4 var valorant cs go warzone 2.0 falan var onun dışında ki yapımlar kaliteli değil bence game pass alınPlatform fark etmez ücretsiz olan bütün oyunları söyleyin ekliyim PC yok ama ileride alıcam Allah kerim
Micorosoft Store
Epic
Steam falan
Hocam şuan PC yok gamepass alsam kullanamamPUBG var birde sims 4 var valorant cs go warzone 2.0 falan var onun dışında ki yapımlar kaliteli değil bence game pass alın
Amazon prime bu ay almadım hangi oyunlar var ona göre alayımEpicteki ve Amazon Primedaki haftalık oyunları toplayın.
Bide bu warfare ücretsiz olmuş ama deneme sürümünü yoksa oyunun kendisimi kütüphaneye ekledim ama hangisi bilmiyorumEpicteki ve Amazon Primedaki haftalık oyunları toplayın.
Artık haftaliga gecti Prime yanlış anlamadıysam, bu hafta bakmadım.Amazon prime bu ay almadım hangi oyunlar var ona göre alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide bu warfare ücretsiz olmuş ama deneme sürümünü yoksa oyunun kendisimi kütüphaneye ekledim ama hangisi bilmiyorum
Artık haftaliga gecti Prime yanlış anlamadıysam, bu hafta bakmadım.
Sadece online olanı muhtemelen o. Bilgim yok ama.Bide bu warfare ücretsiz olmuş ama demo sürümünü falan mıyoksa oyunun kendisimi kütüphaneye ekledim ama hangisi bilmiyorum
Bide bu warfare ücretsiz olmuş ama demo sürümünü falan mıyoksa oyunun kendisimi kütüphaneye ekledim ama hangisi bilmiyorumPUBG var birde sims 4 var valorant cs go warzone 2.0 falan var onun dışında ki yapımlar kaliteli değil bence game pass alın