Kalıcı Ücretsiz Ücretsiz oyun önerisi ???

unknown07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
823
Arkadaşlar mining yapıyorum OSU gibi oyunları sadece oynayabiliyorum miningden dolayı bunun gibi ücretsiz ama OSU gibi tilt etmeyecek oyun önerisi yapar mısınız ?_

Undertale?
Edit: Ücretsizmiş pardon.

Söylediğin gerekçeleri karşılıyormu bilmiyorum ama Paladins diye bir oyun var OverWatch alternatifi ve çok bişi istemiyor sistem gereksinimleri..

Söylediğin gerekçeleri karşılıyormu bilmiyorum ama Paladins diye bir oyun var OverWatch alternatifi ve çok bişi istemiyor sistem gereksinimleri..

Paladins çalıştırmaz sanırım.

Arkadaşlar mining yapıyorum OSU gibi oyunları sadece oynayabiliyorum miningden dolayı bunun gibi ücretsiz ama OSU gibi tilt etmeyecek oyun önerisi yapar mısınız ?_
bu gün epic de NBA 2K21 bedava oldu al istersen
bide valorant csgo gibi savaş oyunları tecihim valo

Mining esnasında oynamak istiyormuş o yüzden hafif oyun tavsiyesi istiyor arkadaş sanırım. Benim Bilgisayar Cs:Go da 25 fps verirken Paladins çok rahat oynatıyor bi paladins bak derim (Konu sahibi için diyorum)

Mining yüzünden hafif oyunlar oynayabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mining esnasında oynamak istiyormuş o yüzden hafif oyun tavsiyesi istiyor arkadaş sanırım. Benim Bilgisayar Cs:Go da 25 fps verirken Paladins çok rahat oynatıyor bi paladins bak derim (Konu sahibi için diyorum)
Kamera açınca bile siyah ekran oluyor sanmam kaldıracağını

Overwatch alternatifi biraz yanlış.
Karakterler ve yetenekleri çok farklı ve ayrıca bu da iki oyunu çok farklı yapıyor . Ayrıca mining sırasında oynayamaz.

AMD GPU'n var ise Mining yaparken oyun oynanmaz. NVIDIA ise ciddi anlamda hashrate düşüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,696
Üyeler
190,081
Son üye
Muhammet tr
Geri