Ücretsiz?Undertale?
Paladins çalıştırmaz sanırım.Söylediğin gerekçeleri karşılıyormu bilmiyorum ama Paladins diye bir oyun var OverWatch alternatifi ve çok bişi istemiyor sistem gereksinimleri..
Paladins® Steam'de
Oynaması ücretsiz olan, takıma dayalı fantezi nişancı oyunu Paladins ile 25 milyondan fazla oyuncunun arasına katıl. Oyun tarzını yansıtmak için ana yeteneklerini özelleştir ve Diyar'ın efsanevi bir Şampiyonu olarak silahlarını ve sihrini kullan.store.steampowered.com
bu gün epic de NBA 2K21 bedava oldu al istersenArkadaşlar mining yapıyorum OSU gibi oyunları sadece oynayabiliyorum miningden dolayı bunun gibi ücretsiz ama OSU gibi tilt etmeyecek oyun önerisi yapar mısınız ?_
Mining esnasında oynamak istiyormuş o yüzden hafif oyun tavsiyesi istiyor arkadaş sanırım. Benim Bilgisayar Cs:Go da 25 fps verirken Paladins çok rahat oynatıyor bi paladins bak derim (Konu sahibi için diyorum)bu gün epic de NBA 2K21 bedava oldu al istersen
bide valorant csgo gibi savaş oyunları tecihim valo
Mining yüzünden hafif oyunlar oynayabiliyorumbu gün epic de NBA 2K21 bedava oldu al istersen
bide valorant csgo gibi savaş oyunları tecihim valo
Kamera açınca bile siyah ekran oluyor sanmam kaldıracağınıMining esnasında oynamak istiyormuş o yüzden hafif oyun tavsiyesi istiyor arkadaş sanırım. Benim Bilgisayar Cs:Go da 25 fps verirken Paladins çok rahat oynatıyor bi paladins bak derim (Konu sahibi için diyorum)
Overwatch alternatifi biraz yanlış.Söylediğin gerekçeleri karşılıyormu bilmiyorum ama Paladins diye bir oyun var OverWatch alternatifi ve çok bişi istemiyor sistem gereksinimleri..
Paladins® Steam'de
Oynaması ücretsiz olan, takıma dayalı fantezi nişancı oyunu Paladins ile 25 milyondan fazla oyuncunun arasına katıl. Oyun tarzını yansıtmak için ana yeteneklerini özelleştir ve Diyar'ın efsanevi bir Şampiyonu olarak silahlarını ve sihrini kullan.store.steampowered.com