Neler Yeni

Ücretsiz oyunlar en hızlı nereden indirlir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Ücretsiz oyun indiricem GTA 5 falan yeni sistem aldım yolda param yok oyun indirmek istiyorum crack olarak en hızlı nereden indirebilirim? İsteyene epostami veririm ordan ulaşsın ulaşan ulaştım yazsin
Güvenilir yerden indirirsen korsanda hiçbir sorun yoktur. Assassin's Creed eski oyunlarını Steam'den satın almıştım oyunlar oynanmıyordu bozuktu. Daha sonra mecburen korsan indirdim sorunsuz oynadım ama oyunlar kötüydü.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Hocam her malın bir fiyatı vardır ama insandan insana değişir. Kimisine göre 100tl bile fazla olabilir. Haklıdır bütçesine göre yaşar herkes. Bazılarına göre sadece bilgisayar parası var oyun parası yok. sürekli indirim kovala kupon kovala summer indirimi sonbahar indiri kış yeni yıl hollowen neyi kovalıyorsun hocam? Oyun gibi dünyanın en basit eğlence aracını arama çabasına düşürüp birde para biriktirilecek şeye dönüştürdüler. Oyun hocam oyun bu. Ekonomimiz düzelene kadar (inancınız varsa) orijinal oyun önermiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Site reklamı - tıklanma başına kazanç veren short linkler - bağış - topluluk yaratma
ne kadar saçma bi düşünce şekli isteyen istediği fiyatı koyar oyun olsun film olsun yiyecek falan olsun ne fark eder? o zaman git marketlerden de birşeyler çal sonuçta onları da kimse görmez.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom