Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
hocam içinde pubg olan bi hesap varsa yolla gelsin423 oyunlu hesabı paylaşayım mı
hocam içinde pubg olan bi hesap varsa yolla gelsin423 oyunlu hesabı paylaşayım mı
Bulursam göndereceğimhocam içinde PUBG olan bi hesap varsa yolla gelsin
Merhaba istersen witcher 3 ile pes 2021 i takas edebilirizPatlatalım burayı.
Steam kullanıcı adı:jabeerni
Steam şifresi:nimbus01
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Takılın keyif.
Oynamadan önce çevrimdışı moda aldığınıza emin olun.
Adam banlanmış hocam ne takasıMerhaba istersen witcher 3 ile pes 2021 i takas edebiliriz
1 yıl önceki konuyu hortlatmislar, pubg ücretsiz artıkhocam içinde PUBG olan bi hesap varsa yolla gelsin
Reis 1 yıl önce sorulmuş soruya cevap veriyorsun. Adam banlanmış üstelik1 yıl önceki konuyu hortlatmislar, PUBG ücretsiz artık
Aynen etti şu an.Geçen seneki konuyu niye yükseltiyonMerhaba istersen witcher 3 ile pes 2021 i takas edebiliriz
Konu zaten hortlamış ve herif banlı bildirim vs olmazReis 1 yıl önce sorulmuş soruya cevap veriyorsun. Adam banlanmış üstelik
Biliyorum? Biliyorsan neden yazıyorsun cevap.Konu zaten hortlamış ve herif banlı bildirim vs olmaz
Peki sen bilmeme rağmen neden bana cevap veriyorsun ?Biliyorum? Biliyorsan neden yazıyorsun cevap.
Bildirim banlı da olsa gidiyorKonu zaten hortlamış ve herif banlı bildirim vs olmaz
Aga Bi git ya adam banlanmış aradan 1 yıl geçmiş cevap veriyon hala. Bide kendini haklı çıkartıyor.Peki sen bilmeme rağmen neden bana cevap veriyorsun ?
Tamam kardeşimAga Bi git ya adam banlanmış aradan 1 yıl geçmiş cevap veriyon hala. Bide kendini haklı çıkartıyor.