Neler Yeni

Steam, Valorant Hesabı almayın, aldırmayın!

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Valorant'ta o işlemi 2 kez yapabiliyorsun eğer 3.cü kez yaparsan sınırsız olarak kapatılıyor hesabın. Ben de kendi hesabımı satmayı planlıyorum şu anlık.
Hocam maalesef mail değişmekte bu platformlar için bir anlam ifade etmiyor. Desteğe hesabın sana ait olduğunu kanıtlarsan hesabı alıp sana veriyorlar.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Valorant'ta o işlemi 2 kez yapabiliyorsun eğer 3.cü kez yaparsan sınırsız olarak kapatılıyor hesabın. Ben de kendi hesabımı satmayı planlıyorum şu anlık.
Olsun hocam bu maalesef kalıcı bir çözüm değil ortada hala dolandırılma riskin var.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam maalesef mail değişmekte bu platformlar için bir anlam ifade etmiyor. Desteğe hesabın sana ait olduğunu kanıtlarsan hesabı alıp sana veriyorlar.
hocam gta için konuşursam en fazla 48tl den olurum cs de 15-20tl gibi bir şeydi zaten. Ki cs de kart falanda girilmemiş hiç

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Olsun hocam bu maalesef kalıcı bir çözüm değil ortada hala dolandırılma riskin var.
Satın alan taraf ben değilim satan taraf olmayı planlıyorum fakat platformlara çok güvenim yok. Hesap geri alınmamasına rağmen 10 gün sonra hesap geri alındı diye tehdit etmesinler şimdi.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Satın alan taraf ben değilim satan taraf olmayı planlıyorum fakat platformlara çok güvenim yok. Hesap geri alınmamasına rağmen 10 gün sonra hesap geri alındı diye tehdit etmesinler şimdi.
açıklama video kaydı alınmazsa hesap garanti dışı kalır tarzı bir şey yazabilirsin

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
açıklama video kaydı alınmazsa hesap garanti dışı kalır tarzı bir şey yazabilirsin
Yazsam bile yine geleceklerini biliyorum çünkü alan adam genellikle başka birine felan satıyor uğraştıcı yani. Tanıdık birisine satmayı planlıyorum fakat oda biraz az fiyat verecek.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Arkadaşın dediğini yapabilirsin mantıklı.
Adamların olayı şu hesabı satıyorsun hesabı başka birine satıyor ilk mail onda olduğu için gidip çekiyor ve platforma diyor ki bu arkadaş hesabı geri aldı felan felan sonra platform sana mesaj atıyor işte hesabı geri çekmişsiniz felan diye sen açıklama yapsan bile alıcıyı haklı tutmaya çalışıyor. Eğer tehditlerden korkuyorsan paşa paşa iade edip hesabı almadan devam ediyorsun hem hesap elden gitti hem de para o yüzden tanıdıklarıma veya bir platform olmadan IBAN veya Papara üzerinden satış yapmayı planlıyorum.

Cihangir

80+ Gold
hesap satanlar zaten bazıları geri alıyor diğerleri hep mağdur oluyor

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
30 liraya hesabı alıp oyunumu oynuyorum şuan oyunlara o fiyatları vermek gereksiz geliyor. Hesabın elimde patlaması önemli değil 30 lira zaten. Sadece merak ettiğim bana yasal bi sorun açar mı?
Not: 3 ay önce aldığım hesaplar hâlâ bende duruyor bi sıkıntı yaşamadım.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
30 liraya hesabı alıp oyunumu oynuyorum şuan oyunlara o fiyatları vermek gereksiz geliyor. Hesabın elimde patlaması önemli değil 30 lira zaten. Sadece merak ettiğim bana yasal bi sorun açar mı?
Not: 3 ay önce aldığım hesaplar hâlâ bende duruyor bi sıkıntı yaşamadım.
Hayır yasal bir sorun çıkmaz en fazla steam hesabını kalıcı olarak silerler.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hesapta hiç bir oyun olmasa bile ilk maile sahip olan hesabı yıllar sonrada olsa geri alabilir.
Aldığınız hesabın gelişmesi bekleniyor olabilir. Veya yüksek miktarlı envanter dizmenizde bekleniyor olabilir.
Hesaba ait tüm bilgiler unutulduysa sorun çıkmaz ama bir gün girmeye çalıştığınızda çok geç olabilir.

Top Bottom