XAcn Developer
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 23
- İsim
- Görkem Çalışkan
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun,Hosting,Web Tasarım
Birçok kişi, teknoloji haber sitelerinin nasıl yapıldığını merak ediyor. Ben de bu konuda bir açıklık getirmek istiyorum. Öncelikle, Technopat ve Techolay gibi popüler teknoloji siteleri WordPress altyapısını kullanıyor. Fakat ben burada, WordPress alternatifi olan ve CMS (içerik yönetim sistemi) odaklı bir platform olan Ghost'u tanıtmak istiyorum.
Ghost Nedir?
Ghost, açık kaynaklı ve modern bir içerik yönetim sistemi (CMS) ve blog platformudur. Özellikle içerik odaklı web siteleri, bloglar ve haber siteleri için geliştirilmiştir. Hızlı, sade ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan Ghost, SEO dostu özellikleri, kolay özelleştirme seçenekleri ve entegre abonelik sistemleri sunar. İçerik üreticilerinin odaklanması gereken yer sadece içerik üretmekken, güçlü bir API ve özelleştirilebilir tema desteği ile geliştirilmesi de mümkündür.
Ghost Localhost+Windows kurulum:
Ghost Ücretsiz denemeli hosting:
Kendi yaptığım site:
Ghost Nedir?
Ghost, açık kaynaklı ve modern bir içerik yönetim sistemi (CMS) ve blog platformudur. Özellikle içerik odaklı web siteleri, bloglar ve haber siteleri için geliştirilmiştir. Hızlı, sade ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan Ghost, SEO dostu özellikleri, kolay özelleştirme seçenekleri ve entegre abonelik sistemleri sunar. İçerik üreticilerinin odaklanması gereken yer sadece içerik üretmekken, güçlü bir API ve özelleştirilebilir tema desteği ile geliştirilmesi de mümkündür.
Ghost Localhost+Windows kurulum:
How to install Ghost locally
Get ready to harness the power of Ghost right from your local machine! This tutorial guides you through installing Ghost CLI and Ghost, enabling real-time theme changes, idea testing, and bug-fixing.
ghost.org
Ghost Ücretsiz denemeli hosting:
Ghost: The best open source blog & newsletter platform
Beautiful, modern publishing with email newsletters and paid subscriptions built-in. Used by Platformer, 404Media, Lever News, Tangle, The Browser, and thousands more.
ghost.org
Kendi yaptığım site: