Size çok teşekkür ederim bende o cevapları görünce kendimden şüphelenmeye başladım acaba yanlış bir şey mi sordum diyeArkadaşım, öyle siteler vardır. Video izleyerek vs ama gerçekten zordur. Burada 'konu kilit' 'Neden karşılıksız versin' diyenlere takılma. Araştır sen.
dostum sana yardımcı olabilirim özelden yazarmısınArkadaşlar steamde farming simulatör 19 almak istiyorum ancak steam e yatıracak param yok bu yüzden aklımda acaba bedava steam cüzdan kodu veren yerler varmıdır illa 100 TL lik kod vermesine. Gerek yok ets2 alacak kadar verseler yine yeter. Lütfen yardımcı olun
ben hopiden arkadaşlarıı davet ederek 20 tllik kod almıştım bakabilirsin sende orayaArkadaşlar steamde farming simulatör 19 almak istiyorum ancak steam e yatıracak param yok bu yüzden aklımda acaba bedava steam cüzdan kodu veren yerler varmıdır illa 100 TL lik kod vermesine. Gerek yok ets2 alacak kadar verseler yine yeter. Lütfen yardımcı olun
tosla hopi barty gibi sitelere senin linkinden arkadaş davet edersen para verıyor ve o parayla kod alabılırsın tamamen yasal bir işlem ben önceden böyle çok kod aldım ama suanda kampanya devam edıyor mu bılmemArkadaşlar steamde farming simulatör 19 almak istiyorum ancak steam e yatıracak param yok bu yüzden aklımda acaba bedava steam cüzdan kodu veren yerler varmıdır illa 100 TL lik kod vermesine. Gerek yok ets2 alacak kadar verseler yine yeter. Lütfen yardımcı olun
Teşekkürlertosla hopi barty gibi sitelere senin linkinden arkadaş davet edersen para verıyor ve o parayla kod alabılırsın tamamen yasal bir işlem ben önceden böyle çok kod aldım ama suanda kampanya devam edıyor mu bılmem