Neler Yeni

Ücretsiz Steam Cüzdan Kodu Alabileceğim Yer Var mı?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Youtube'den bakarsan Cs:Go depozitsiz sitelerden ücretsiz skin alıp satarak para elde edebilirsin.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
.
Arkadaşım, öyle siteler vardır. Video izleyerek vs ama gerçekten zordur. Burada 'konu kilit' 'Neden karşılıksız versin' diyenlere takılma. Araştır sen.

Umut0526

80+ Silver
kimse kimseye bedava para vermez veriyorsa da senin altından bir işler çeviriyordur

prooyuncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Alper Baykara
Arkadaşım, öyle siteler vardır. Video izleyerek vs ama gerçekten zordur. Burada 'konu kilit' 'Neden karşılıksız versin' diyenlere takılma. Araştır sen.
Size çok teşekkür ederim bende o cevapları görünce kendimden şüphelenmeye başladım acaba yanlış bir şey mi sordum diye

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar steamde farming simulatör 19 almak istiyorum ancak steam e yatıracak param yok bu yüzden aklımda acaba bedava steam cüzdan kodu veren yerler varmıdır illa 100 TL lik kod vermesine. Gerek yok ets2 alacak kadar verseler yine yeter. Lütfen yardımcı olun
dostum sana yardımcı olabilirim özelden yazarmısın

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Arkadaşlar steamde farming simulatör 19 almak istiyorum ancak steam e yatıracak param yok bu yüzden aklımda acaba bedava steam cüzdan kodu veren yerler varmıdır illa 100 TL lik kod vermesine. Gerek yok ets2 alacak kadar verseler yine yeter. Lütfen yardımcı olun
ben hopiden arkadaşlarıı davet ederek 20 tllik kod almıştım bakabilirsin sende oraya

prooyuncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Alper Baykara

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tosla hopi barty gibi sitelere senin linkinden arkadaş davet edersen para verıyor ve o parayla kod alabılırsın tamamen yasal bir işlem ben önceden böyle çok kod aldım ama suanda kampanya devam edıyor mu bılmem

prooyuncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Alper Baykara
tosla hopi barty gibi sitelere senin linkinden arkadaş davet edersen para verıyor ve o parayla kod alabılırsın tamamen yasal bir işlem ben önceden böyle çok kod aldım ama suanda kampanya devam edıyor mu bılmem
Teşekkürler

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Tosla veriyor arada bir. Takip et toslayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri