oaK´ 80+ Gold Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 9,143 Dahası Reaksiyon skoru 4,513 İsim Olcay akbulut 5 Ocak 2023 #1 CV doldurmak ve kendimi geliştirmek için ücretsiz veya uygun fiyatlı sertfitika programları arıyorum, google haricinde olan var mı?
CV doldurmak ve kendimi geliştirmek için ücretsiz veya uygun fiyatlı sertfitika programları arıyorum, google haricinde olan var mı?
Raichu93 80+ Bronze Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 719 Dahası Reaksiyon skoru 359 Yaş 31 Konum İzmir - Narlıdere İsim Atakan AKKUŞ İlgilendiği Kategoriler Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri. Instagram legendeliteteacher05 5 Ocak 2023 #2 olcayaak yazmış: CV doldurmak ve kendimi geliştirmek için ücretsiz veya uygun fiyatlı sertfitika programları arıyorum, google haricinde olan var mı? Devamı için tıklayın... Tıp teknolojileri , siber güvenlik , elektrik enerjili taşıtlar şuan yükselişte olan bölümler 2023 ve sonrası yükselişe geçecek bunun gibi yerlerden sertifika al bence .
olcayaak yazmış: CV doldurmak ve kendimi geliştirmek için ücretsiz veya uygun fiyatlı sertfitika programları arıyorum, google haricinde olan var mı? Devamı için tıklayın... Tıp teknolojileri , siber güvenlik , elektrik enerjili taşıtlar şuan yükselişte olan bölümler 2023 ve sonrası yükselişe geçecek bunun gibi yerlerden sertifika al bence .