BringThaNoize
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 844
Rekabetçi oyunlar için 144 hz monitör alacağım. Belli bir bütçem yok. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Ips panel bir monitör lazım.
Ghosting varmı? Ghosting testinde ve fps oyunlarında?1350TL'ye geliyor. Bu fiyata en kalitelisi, daha iyisini bulman zor. Ayrıca kendimde aldım sormak istediğin olursa cevaplarım.
Rekabetçi oyunlar için 144 hz monitör alacağım. Belli bir bütçem yok. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Ips panel bir monitör lazım.
Rekabetçi oyun için 4ms monitör alamam.ben olsam bu monitörü alırdım. VA panel ama şu uygun fiyatlı asuslardan güzel bir tasarıma sahip. Pivot vb daha kaliteli ayağa sahip ve 4 ms gtg. Hemde daha ucuz![]()
HP X24c 9FM22AA 23.6" 4 ms Full HD Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP X24c 9FM22AA 23.6" 4 ms Full HD Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP X24c 9FM22AA 23.6" 4 ms Full HD Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GTG 4ms yani gerçekten 4ms sunuyor. FP olarak aldığın ips bi monitörün sana gerçekten 1ms vereceğinimi sanıyorsun? Üstüne ips panel F/P diye atılan asuslarda ghosting şikayeti var.Rekabetçi oyun için 4ms monitör alamam.
Zaten Asus almayı düşünmüyorum. Elimde 10 yıllık monitör var o bile yer yer 2-3 msye düşüyor. Gidip de gerçekten 4 MS veren bir monitör almayı düşünmem.GTG 4ms yani gerçekten 4ms sunuyor. FP olarak aldığın ips bi monitörün sana gerçekten 1ms vereceğinimi sanıyorsun? Üstüne ips panel F/P diye atılan asuslarda ghosting şikayeti var.