Neler Yeni

ucuz ama kaliteli modem önerir misiniz??

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
yaklaşık 5,6 sendedir aynı modemi kullanmaktayım 1 2 aydır modem ciddi sıkıntılar çıkarmaya başladı mesela modemi açtiğimda internetin gelmesi 1 2 dk yı buluyor özelikle oyun oynarken günde 5 6 kere internet gidiyor [modemin ışıkları sönüyor] gibi sorunlar çıkartıyor sorun kaynagının modem oldugunu düşünüyorum bi alt dairedeki arkadaşımda internet ile ilgili hiç sıkıntı çıkmıyor modemi 1,5 yıllıkmış sizden istegim ucuz ama katiteli fp modemi önerir misiniz? ? internetten hemen alıcağım site farketmez

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Bütçe ne kadar? Keentic N300 DSL öneririm. 300 TL.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
yaklaşık 5,6 sendedir aynı modemi kullanmaktayım 1 2 aydır modem ciddi sıkıntılar çıkarmaya başladı mesela modemi açtiğimda internetin gelmesi 1 2 dk yı buluyor özelikle oyun oynarken günde 5 6 kere internet gidiyor [modemin ışıkları sönüyor] gibi sorunlar çıkartıyor sorun kaynagının modem oldugunu düşünüyorum bi alt dairedeki arkadaşımda internet ile ilgili hiç sıkıntı çıkmıyor modemi 1,5 yıllıkmış sizden istegim ucuz ama katiteli fp modemi önerir misiniz? ? internetten hemen alıcağım site farketmez
@alpolojix
Bu arada yeni marka model modemler ne zaman tanitilacak senelerdir ayni modemler var bunun bir tarihi vs var mi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
öncelikle şunlara cevap vermelisin.
Modemde 5GHz wifi şart mı ? yani kablosuz önemli mi ?
kaç mbps alıyorsun ?
max ne kadar verebilirsin.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe ne kadar? Keentic N300 DSL öneririm. 300 TL.
teşekkür ederim öneriniz için valla modem piyasası hakkında çok bi bilgim yok çok üst düzey bi modemede ihtiyacım yok bütçe 250-340 arası fakat bütçede oynama yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

öncelikle şunlara cevap vermelisin.
Modemde 5GHz wifi şart mı ? yani kablosuz önemli mi ?
kaç mbps alıyorsun ?
max ne kadar verebilirsin.
modeme 1 kablolu 4 mobil cihaz bağlı olucak hayır şart değil 12 mbps alıyorum bütçe 250-340 arası fakat oynama yapabilirim genede

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
teşekkür ederim öneriniz için valla modem piyasası hakkında çok bi bilgim yok çok üst düzey bi modemede ihtiyacım yok bütçe 250-340 arası fakat bütçede oynama yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

modeme 1 kablolu 4 mobil cihaz bağlı olucak hayır şart değil 12 mbps alıyorum bütçe 250-340 arası fakat oynama yapabilirim genede
o zaman bunu alabilirsin.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batın AKAR
Reis bu modemi kullanıyorum gayet güzel

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Top Bottom