Bana göre ucuzThermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync Edition All-In-One Sıvı Fiyatı
Thermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync Edition All-In-One Sıvı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
kardeşim paranla hava mı atmaya çalışıyorsun ne yapıyorsun anlamadım ben burda 300 500 liralık bakıyorum adam bana 3000 liralık atıp bana göre ucuz diyorThermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync Edition All-In-One Sıvı Fiyatı
Thermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync Edition All-In-One Sıvı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bana göre ucuz
300 500 birşeyler işte 650 geçmesin yeterBütçe ne ? Sana ucuz olan bana pahalı olabilir.
bütçe yazmazsan nereden bilecek ?kardeşim paranla hava mı atmaya çalışıyorsun ne yapıyorsun anlamadım ben burda 300 500 liralık bakıyorum adam bana 3000 liralık atıp bana göre ucuz diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 500 birşeyler işte 650 geçmesin yeter
Para limitini söylememiştn ve ucuz dedin neye göre kime göre ucuzkardeşim paranla hava mı atmaya çalışıyorsun ne yapıyorsun anlamadım ben burda 300 500 liralık bakıyorum adam bana 3000 liralık atıp bana göre ucuz diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 500 birşeyler işte 650 geçmesin yeter