Ucuz Bir iPhone Önerisi

arkadaşların dediği gibi 16e ye bütçe çıkıyorsa iphone tarafında en mantıklı seçenek o güncel olduğu için ama o bütçede iyi bir android daha mantıklı olur bence yenilenmiş işine vs girme

Olay: Bende iPhone XS Max var. Memnunum ama bataryası öldü, değiştirmek için 5000 TL istiyorlar ve telefonu 3 gün göndereceklermiş, fiyat kazık geldi, zaten telefon aşırı eskidi o yüzden yeni telefon bakasım geldi.
Bütçe: 35.000'e razıyım ama öğrenciyim ve fakirim ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Bu yüzden ikinci el veya yenilenmiş de mantıklı olur diye düşündüm ama siz daha iyi bilirsiniz.
Kullanımım: Yaptığım tek şey instagramda mesajlaşmak ve müzik dinlemek. Şarjı 1 günü çıkarmalı.
Xs Max'teki şikayetlerim: Aşırı ısınıyor, gündüz ekranı görünmüyor.
illa iphone kullanıcam diyorsan 16e al şarjı pro modellerden bile iyi gidiyor ayrıca sadece müzik ve instagram için istiyorsan samsung modellerede bakabilirisinn şayomiye bulaşma

Bu pili alıp telefoncuya taktırabilirsiniz. Yanında bütün aparatları geliyor. Eliniz yatkınsa siz de evde değiştirebilirsiniz.

Bu pili alıp telefoncuya taktırabilirsiniz. Yanında bütün aparatları geliyor. Eliniz yatkınsa siz de evde değiştirebilirsiniz.

Üçünü de denedim. Ömürleri çok kısa. Taş çatlasın 6 ay. En son üçüncüsünü aldım daha 4 ay geçti şarjım su gibi bitiyor. Ayrıca airpods pro 2, iphone xs max ile uyumlu değilmiş ondan da yeni telefon lazım. Hiçkimse ile arama yapılmıyor.
1770812083725.webp

Üçünü de denedim. Ömürleri çok kısa. Taş çatlasın 6 ay. En son üçüncüsünü aldım daha 4 ay geçti şarjım su gibi bitiyor. Ayrıca airpods pro 2, iphone xs max ile uyumlu değilmiş ondan da yeni telefon lazım. Hiçkimse ile arama yapılmıyor.
Alıntıyı görüntüle
orijinal bataryanin bile omru kisa zaten appleda 1000 döngü batarya mı olur 2000 koyun
yerinde olsam s26 cikinca duruma gore s25 veya s26 alirdim
her ozelligi daha kotu olan 16e alabilirsin iphone istiyosan

35k ya çok sağlam android cihazlar var Apple almayın bu fiyat bandında

iOS farkı yüzünden androidlere sıcak bakmıyorum öneriniz için sağ olun da hayat boyunca iPhone kullanınca öyle devam etmek istiyor insan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPhone 16e almaya karar verdim dinamik ada olmaması üzecek onun dışında okay gibi

Geri