16e en mantıklısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ciddi ciddi bunu önerdin mibunu alabilirsin
ciddi ciddi bunu önerdin mibunu alabilirsin
illa iphone kullanıcam diyorsan 16e al şarjı pro modellerden bile iyi gidiyor ayrıca sadece müzik ve instagram için istiyorsan samsung modellerede bakabilirisinn şayomiye bulaşmaOlay: Bende iPhone XS Max var. Memnunum ama bataryası öldü, değiştirmek için 5000 TL istiyorlar ve telefonu 3 gün göndereceklermiş, fiyat kazık geldi, zaten telefon aşırı eskidi o yüzden yeni telefon bakasım geldi.
Bütçe: 35.000'e razıyım ama öğrenciyim ve fakirim ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Bu yüzden ikinci el veya yenilenmiş de mantıklı olur diye düşündüm ama siz daha iyi bilirsiniz.
Kullanımım: Yaptığım tek şey instagramda mesajlaşmak ve müzik dinlemek. Şarjı 1 günü çıkarmalı.
Xs Max'teki şikayetlerim: Aşırı ısınıyor, gündüz ekranı görünmüyor.
Üçünü de denedim. Ömürleri çok kısa. Taş çatlasın 6 ay. En son üçüncüsünü aldım daha 4 ay geçti şarjım su gibi bitiyor. Ayrıca airpods pro 2, iphone xs max ile uyumlu değilmiş ondan da yeni telefon lazım. Hiçkimse ile arama yapılmıyor.Bu pili alıp telefoncuya taktırabilirsiniz. Yanında bütün aparatları geliyor. Eliniz yatkınsa siz de evde değiştirebilirsiniz.
![]()
Woyax iPhone XS Max Batarya 3710mAh
Alman patentli Woyax batarya ile iPhone XS Max cep telefonunda en az %30 daha fazla kapasite. Yüksek voltaj ve kısa devre risklerine karşı %100 güvenlik.woyax.com.tr
orijinal bataryanin bile omru kisa zaten appleda 1000 döngü batarya mı olur 2000 koyunÜçünü de denedim. Ömürleri çok kısa. Taş çatlasın 6 ay. En son üçüncüsünü aldım daha 4 ay geçti şarjım su gibi bitiyor. Ayrıca airpods pro 2, iphone xs max ile uyumlu değilmiş ondan da yeni telefon lazım. Hiçkimse ile arama yapılmıyor.
Alıntıyı görüntüle