Ucuz Bir iPhone Önerisi

Reaksiyon skoru
12
Olay: Bende iPhone XS Max var. Memnunum ama bataryası öldü, değiştirmek için 5000 TL istiyorlar ve telefonu 3 gün göndereceklermiş, fiyat kazık geldi, zaten telefon aşırı eskidi o yüzden yeni telefon bakasım geldi.
Bütçe: 35.000'e razıyım ama öğrenciyim ve fakirim ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Bu yüzden ikinci el veya yenilenmiş de mantıklı olur diye düşündüm ama siz daha iyi bilirsiniz.
Kullanımım: Yaptığım tek şey instagramda mesajlaşmak ve müzik dinlemek. Şarjı 1 günü çıkarmalı.
Xs Max'teki şikayetlerim: Aşırı ısınıyor, gündüz ekranı görünmüyor.

Olay: Bende iPhone XS Max var. Memnunum ama bataryası öldü, değiştirmek için 5000 TL istiyorlar ve telefonu 3 gün göndereceklermiş, fiyat kazık geldi, zaten telefon aşırı eskidi o yüzden yeni telefon bakasım geldi.
Bütçe: 35.000'e razıyım ama öğrenciyim ve fakirim ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Bu yüzden ikinci el veya yenilenmiş de mantıklı olur diye düşündüm ama siz daha iyi bilirsiniz.
Kullanımım: Yaptığım tek şey instagramda mesajlaşmak ve müzik dinlemek. Şarjı 1 günü çıkarmalı.
Xs Max'teki şikayetlerim: Aşırı ısınıyor, gündüz ekranı görünmüyor.
iPhone 16E şuan en mantıklısı.

İkinci el 15 bak eğer 16e istemiyorsan. 13 düşünme bile.

İkinci el 15 bak eğer 16e istemiyorsan. 13 düşünme bile.
Tamam ona da bakarım da dolandırılmamak için neler sormalıyım ve telefonu elime alınca nelere dikkat etmeliyim öneriniz var mı mesela ekranı sahte olsa bakarak anlayamam gibi

Tamam ona da bakarım da dolandırılmamak için neler sormalıyım ve telefonu elime alınca nelere dikkat etmeliyim öneriniz var mı mesela ekranı sahte olsa bakarak anlayamam gibi

Neden en iyi seçim budur anlatır mısın ben bakınca yorumlayamıyorum sadece bir kamerası olduğu için ve dinamik ada olmadığı için çirkin geliyor onun dışında yorum yapamıyorum bataryası nasıldır acaba
Iphohe 16e'nin pili rahat 1 günü çıkartır. Ekran parlaklığı güneş altında yetersiz gelebilir. Iphone 15'in ekranı güneş altında iki kat daha parlak.

Yd nedem bakmıyorsun xsmaxi hat olarak taşırsın 35e 15 prolar var diye biliyorum

Geri