Neler Yeni

Yardım Ucuz coin önerisi ilerde değer kazanacak

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kim yabancı analist reddit de olan 2 3 şaklaban mı? Çok sağlam shitcoin, balon, 1 2 aya unutulur.
google'da DOGE coin durum ne diye aratmadım öylesi reddit gibi platformlara bakıp da atıfda bulunmadım.
grafik şekilleri alıcı baskısı vb. durumları da göz önünde bulunduran bilindik analistler ve grafik şekline göre böyle bir sonuca vardım.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Sia coin nasıl

akan

80+ Bronze
0.2 Diyelim. :) Kabul.
D1BF1E1D-287E-44DD-ABDA-B4CEE328EE29.png

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
safemars

erturul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ertuğrul
her şeyden önce böyle rasgele tavsiye alma :) bahsedilen dogecoin vb paralar yükselmeyecek diye değil güvenilmez diye tavsiye etmiyorum. yani yarın iki katınada çıkabilir. 1 aydır bu günü bekliyorlardı güya herkes alacaktı yükseltecekti sonuç ortada -%20. yani o işler öyle yürümüyor. alırsın sabah korkarak uyanırsın acaba ne oldu diye. bu yüzden tavsiyem bi amacı olan projelere yönelmen. örnek vermek gerekirse cardano (ada) uzun süredir takip ettiğim bir coin. orta uzun vadede kendini katlaması muhtemel. alıp seni üzmiyecek biyere stoploss emri verirsen acaba param buhar olurmu diye düşenmezsin. böyle forumda soriyim alıp paramı katliyim mantığıyla biryere gelemessin. coinlerin kendi sayfasına gidip nedir ne amacı var okuyabilirsin. öyle bir sayfası yoksa zaten uzak dur. birde bir süre daha beklemede kalmanı öneririm. tüm coinler için düşüş trendi devam edebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,462
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom