Günlük hacmi düşük ,tahtası zayıf coinleri kendiniz alıyorsanız alın başkalarına önermeyin !uzun süre elinde tutacaksan turtle coin öneririm. 1 yılda değeri 100 kat arttı.
Günlük hacmi düşük ,tahtası zayıf coinleri kendiniz alıyorsanız alın başkalarına önermeyin !uzun süre elinde tutacaksan turtle coin öneririm. 1 yılda değeri 100 kat arttı.
Günlük hacmi düşük ,tahtası zayıf coinleri kendiniz alıyorsanız alın başkalarına önermeyin burada kimseye zorla bişey aldırtmıyoruz..
Tam aksine kağıt para, metal para yok olacak kripto para devir başlayacak aslan parçası.Bu işlere girilmez eninde sonunda bu kriptolar aşırı düşecek hatta yok olcak ve etraf 2el ekran kartı dolcak rez alın
Fazla gaza gelmeyin.2017-2018 yıllarını bilmiyorsunuz.Patlamaz sanıyorsunuz patlıyor.Sonuna kadar yükselmez.Temkinli gidin karlarınızı realize edin.Merkez bankalarının kağıt para yerine elektronik bir sisteme geçmesi zor değil bunu unutmayın.Tam aksine kağıt para, metal para yok olacak kripto para devir başlayacak aslan parçası.
ben uzun vadeli önerdim ama sen bilirsin.Fazla gaza gelmeyin.2017-2018 yıllarını bilmiyorsunuz.Patlamaz sanıyorsunuz patlıyor.Sonuna kadar yükselmez.Temkinli gidin karlarınızı realize edin.Merkez bankalarının kağıt para yerine elektronik bir sisteme geçmesi zor değil bunu unutmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldırdığın şeyi kendin bilmiyorsun.En hacimli borsada günlük hacmi 400 bin dolar.Bilginiz yoksa aldırmayın.Hacim yok.Başkasının günahına girmeyin.
neden önerdin var mı bir projesi bir şeyi?anlaşma yaptığı kurumlar mesela? ben bunu neden tutayım? ya da başkası neden alsın? kime fayda sağlayacak? herkes alıp unutacaksa kimin işine yarayacak? ekibi kimdir ne iş yapar? ben paramı koyarken bunlara bakarım.ben uzun vadeli önerdim ama sen bilirsin.
zaten gidip te bu coine 100 tl yatırılmaz 20 tl lik al kenarda dursun tarzında 20 tl için o kadar araştırıcakwsa da o senin sorunun.neden önerdin var mı bir projesi bir şeyi?anlaşma yaptığı kurumlar mesela? ben bunu neden tutayım? ya da başkası neden alsın? kime fayda sağlayacak? herkes alıp unutacaksa kimin işine yarayacak? ekibi kimdir ne iş yapar? ben paramı koyarken bunlara bakarım.
Sensin o kardesimzaten gidip te bu coine 100 TL yatırılmaz 20 TL lik al kenarda dursun tarzında 20 TL için o kadar araştırıcakwsa da o senin sorunun.
kardeşim durumu anlamıyorsun.20 tl para değil.bunun değerlenmesi için birilerinin alması lazım değil mi? 10-20 lira koymayla değerlenir mi?Hacimsiz hacimsiz oynar. 1 milyon doları 10 milyon doları olan adam bunu alacak ki bu değerlenecek hacimlenecek.1 milyon doları olan adam bunu neden almalı? github güncellemelerine baktım.3 senelik proje 3 senedir neden bir şey yapamamış? 7-8 ay sonra en son geçen hafta güncelleme alıp bir kaç satır kodu değişmiş. Bu ekibin çalışmadığını gösterir mesela.zaten gidip te bu coine 100 TL yatırılmaz 20 TL lik al kenarda dursun tarzında 20 TL için o kadar araştırıcakwsa da o senin sorunun.
Abi boş ver sen böyle arkadaşları,kardeşim durumu anlamıyorsun.20 TL para değil.bunun değerlenmesi için birilerinin alması lazım değil mi? 10-20 lira koymayla değerlenir mi?Hacimsiz hacimsiz oynar. 1 milyon doları 10 milyon doları olan adam bunu alacak ki bu değerlenecek hacimlenecek.1 milyon doları olan adam bunu neden almalı? github güncellemelerine baktım.3 senelik proje 3 senedir neden bir şey yapamamış? 7-8 ay sonra en son geçen hafta güncelleme alıp bir kaç satır kodu değişmiş. Bu ekibin çalışmadığını gösterir mesela.
Litecoin adresini gönder içerdeyim şu an pozisyon kapatınca atacağım, akşama doğru atarım.Alıntıyı görüntüle
Fate loves irony.
Papara atsam olur muLitecoin adresini gönder içerdeyim şu an pozisyon kapatınca atacağım, akşama doğru atarım.
Litecoin harici olmaz.Papara atsam olur mu