Neler Yeni

ucuz drag click mouse önerisi

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
ucuz güzel bir drag click mouse önerebilir misiniz minecraft ta blok koymak için kullanıcam bazıları var bir tuşa basılı tutarak 60 cps falan yapıyor ama oonlar sol click olarak cps yapıyor sağ clicke ayarlanabiliyor mu acaba parmağımla ittirmekle uğraşmadan istediğim cps hızında click basan sadece tek bir tuşa basılı tutarak bunu yapabileceğim bir mouse olabilirse iyi olur

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
ucuz güzel bir drag click mouse önerebilir misiniz minecraft ta blok koymak için kullanıcam bazıları var bir tuşa basılı tutarak 60 cps falan yapıyor ama oonlar sol click olarak cps yapıyor sağ clicke ayarlanabiliyor mu acaba parmağımla ittirmekle uğraşmadan istediğim cps hızında click basan sadece tek bir tuşa basılı tutarak bunu yapabileceğim bir mouse olabilirse iyi olur

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe belirtmeidm oraya ucuz yazmışım yani 400 tllikler le aynı işi görecek en ucuzundan bir drag click mouse lazım hatta kendi parmağımla tırrt yapmama gerek kalmadan sadece bir tuşa basılı tutarak blok koyabileceğim bir mouse olabilirse iyi olur hadi bütçe 200 altı falan olsun belki biraz üstü ama pek 200ün üstüne çıkmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında ben geçen razer deathhader v2 aldım bununla drag click oluyor mu.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
bütçe belirtmeidm oraya ucuz yazmışım yani 400 tllikler le aynı işi görecek en ucuzundan bir drag click mouse lazım hatta kendi parmağımla tırrt yapmama gerek kalmadan sadece bir tuşa basılı tutarak blok koyabileceğim bir mouse olabilirse iyi olur hadi bütçe 200 altı falan olsun belki biraz üstü ama pek 200ün üstüne çıkmak istemiyorum

oluyor ama glorious model o gibi değil

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
KAtılıyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Yaparsın tabii ki yeni mouse almana ne gerek var Deathadder v2 varsa

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oluyor ama glorious model o gibi değil
bir mouse gördüm youtube da adam sadece bir tuşa basılı tutarak 60cps vuruyordu ama sol click için geçerliydi öyle bir mouse alsam o cps şeyini sağ click için olmasını ayarlayabilir miyim acaba. benim aldığım deathhader v2 de de böyle bir ayar yaparak sadece basılı tutarak drag click yapabilir miyim acaba

Yaparsın tabii ki yeni mouse almana ne gerek var Deathadder v2 varsa
mouse nin programından mı yapıcam nasıl yaoıcam peki böyle parmağımla tırrt yaparak drag click yapmak istemiyorum sağ cliğe basılı tutacam o kendisi istediğim cps de click basacak. program ile öyle bir şey yapabilir miyim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
bir mouse gördüm youtube da adam sadece bir tuşa basılı tutarak 60cps vuruyordu ama sol click için geçerliydi öyle bir mouse alsam o cps şeyini sağ click için olmasını ayarlayabilir miyim acaba. benim aldığım deathhader v2 de de böyle bir ayar yaparak sadece basılı tutarak drag click yapabilir miyim acaba

mouse nin programından mı yapıcam nasıl yaoıcam peki böyle parmağımla tırrt yaparak drag click yapmak istemiyorum sağ cliğe basılı tutacam o kendisi istediğim cps de click basacak. program ile öyle bir şey yapabilir miyim
Makro'dan bahsediyorsunuz heralde, 9 yıllık minecraft kariyerimi makrolar yüzünden bitirdim dolayısıyla bir tavsiye veremem

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Makro'dan bahsediyorsunuz heralde, 9 yıllık minecraft kariyerimi makrolar yüzünden bitirdim dolayısıyla bir tavsiye veremem
evet makro ile de minecraft kariyerin makro yüzünden neden bitti ki.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
evet makro ile de minecraft kariyerin makro yüzünden neden bitti ki.
Sunucularda canla başla jitter click ile sıralama kasmaya çalışırken sizin gibi makrolar insanları deli etti bu yüzden bir çok eski minecraft oyuncusu oyunu bıraktı soğudum oyundan. Neden kendi çabanla bişeyler yapmaya çalışmak yerine hileyle oynarsın ki?

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Sunucularda canla başla jitter click ile sıralama kasmaya çalışırken sizin gibi makrolar insanları deli etti bu yüzden bir çok eski minecraft oyuncusu oyunu bıraktı soğudum oyundan. Neden kendi çabanla bişeyler yapmaya çalışmak yerine hileyle oynarsın ki?
parmağımla tırrt yapamıyorum :/ o da hile sayılıyorsa bilemedim hızlı block koymak güzel yaani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,811
Üyeler
165,239
Son üye
Wwhois
Top Bottom