Up upUcuz erkek oversize tişört önerisi alabilir miyim? Çok entel dantel şeyler sevmem. Biraz ağırlığı olsun tişörtün.
Link atabilme şansınız var mı?Ekru veya bej renk tam bedeninde düz bir oversize alırsan her şeyin üstüne gider ve çok güzel durur
Ucuz erkek oversize tişört önerisi alabilir miyim? Çok entel dantel şeyler sevmem. Biraz ağırlığı olsun tişörtün.
Şu an bakamam ama söylediğim özelliklerde Trendyoldan ucuza t-shirt bulabilirsinLink atabilme şansınız var mı?
hocam meraktan soruyorum. Bir tişört sizce 100 TL yi hak ediyor mu?Fena değil bu bütçeler için.
https://www.hepsiburada.com/roxbros-oversize-basic-genis-erkek-t-shirt-p-HBCV00000LTADW 100 tl yi pahalı gördüğüne göre al sana bu yakısırhocam meraktan soruyorum. Bir tişört sizce 100 TL yi hak ediyor mu?
Daha ucuza naylon giyersin bu devirde anca.hocam meraktan soruyorum. Bir tişört sizce 100 TL yi hak ediyor mu?
Tişörtler aşağı yukarı bu fiyat bandında geziyor. Kumaş üzerinde çalışan biri olarak mavi'nin ürünleri gayet kaliteli aşağı yukarı fiyat ortalaması da aynı çoğu oversize tişörtümü mavi'den alıyorum tavsiye ederimhocam meraktan soruyorum. Bir tişört sizce 100 TL yi hak ediyor mu?
Ben bu cevabı hayır hak etmiyor ama böyle yani işte naparsın şeklinde yorumladım.Daha ucuza naylon giyersin bu devirde anca.
Ben bu cevabı: "Hayır hak etmiyor...."Ben bu cevabı hayır hak etmiyor ama böyle yani işte naparsın şeklinde yorumladım.