Neler Yeni

Ucuz Fi̇yata 2.el Teşhi̇r Ürünü Moni̇tör Alinir Mi ?

dumanoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Asım Burak Tunç
iyi günler arkadaşlar ikinci el çok güzel bir monitör buldum piyasa fiyatı 6500-7000 tl ama arkadaş teşhir ürünü olan monitörü satıyor kendiside bilgisayarcı monitörde 2 adet ölü pixel var onun haricinde sıkıntısı yok 3100 TL'ye verecek sizce alınır mı? ?

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
iyi günler arkadaşlar ikinci el çok güzel bir monitör buldum piyasa fiyatı 6500-7000 TL ama arkadaş teşhir ürünü olan monitörü satıyor kendiside bilgisayarcı monitörde 2 adet ölü pixel var onun haricinde sıkıntısı yok 3100 TL'ye verecek sizce alınır mı? ?
ürünün temizliğine bakılması lazım link ?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
iyi günler arkadaşlar ikinci el çok güzel bir monitör buldum piyasa fiyatı 6500-7000 TL ama arkadaş teşhir ürünü olan monitörü satıyor kendiside bilgisayarcı monitörde 2 adet ölü pixel var onun haricinde sıkıntısı yok 3100 TL'ye verecek sizce alınır mı? ?
Ne kadar süre kullanmıs monitörü ?
Marka model ve özelliklerini de paylaşır mısın

Livaković

80+ Silver
son kullanıcı desen attığın modele göre değerlendirebilirdim ama bilgisayarcı diyince o işte bir şeyler olduğunu düşünüyorum bilgisayarcıdan son kullanıcıya daha hayır geldiğini görmedim

abcdefg1234

80+ Silver
Ölü pikseller ekranın neresinde ? Monitör modeli ne ?

dumanoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Asım Burak Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölü pikseller ekranın neresinde ? Monitör modeli ne ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünün temizliğine bakılması lazım link ?

Ne kadar süre kullanmıs monitörü ?
Marka model ve özelliklerini de paylaşır mısın

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Hocam ölü piksellerin yeri önemli monitörün durumuna da bakın

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Hocam ölü piksellerin yeri önemli monitörün durumuna da bakın
Haklı, köşede kalıyorlarsa çok göze batmaz ama ortaya yakınsa çok can sıkabilir.
Yine de ölü piksel+teşhir olunca biraz daha pazarlık yapılabilir mi diye düşünüyorum. 3k iyi fiyat ama arkadaş parlaklığı fulleyip gün boyu oturtmuşsa sıkıntısı olabilir, ghost screen vs endişelendiriyor.

QRuder

80+ Silver
2. el daha mantıklı zaten kullanılmış olmuyor mu aga hepsi
teşhir ürün kullanılmış olmuyor iade edilmiş veya atıyorum farenin kurusu yırtık veya kutusu yok veya farede ufak çizik var gibi gibi kullanılmış olmuyor ,bilgisayarcıdan bir şey alınmaz diyorum ben

Top Bottom