- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok doğrueğer TCL panel olacaksa yine iyi en büyük panel üreticilerden biri TCL sonuçta
Çok doğrueğer TCL panel olacaksa yine iyi en büyük panel üreticilerden biri TCL sonuçta
yani değişen bişey olmadı mı şimdi? anlamadım tcl iyi mi kötü mü?Çok doğru
Alacak kişilere güven veriyor.Bilmediğim için soruyorum samsung panel olup olmaması neyi ifade ediyor? Teknik açıdan daha kaliteli anladığım kadarıyla mesela rampage de kesin yoktur samsung panel
Vay be kod dağıtmıştık bir araNormalde monitörde babadan oğula yıllardır viewsonic kullanıyorduk hatta @Mehmet Yılmaz sağolsun kodunuz ile viewsonic mhd 2458 999tl kampanyası ile kullandım lakin bu sefer yeni sistem da 4 yanına TR şartları rampage rm344 aldık çok şükür memnunum belki samsung panel yok belki bir viewsonic değil ama iş görüyor
Evet 100Tl indirim kuponu filan dagitilmisti bu forumda 1200Tlye 27 inç JD monitörü alanlar olmuştu kuponlaVay be kod dağıtmıştık bir ara
şimdi tclye satılmış ya hisseler tcl kötü mü? o da çok kaliteli bi panel üreticisi değilmi anlayamadım ben bu işi önümüzdeki sene alıcaktım mönitörüÇok şükür ve iyiki aylar önce almıştım James Donkey monitörü
Samsung paneli var en azından aldığım zamankinde
Evet 100Tl indirim kuponu filan dagitmistiniz bu forumda 1200Tlye 27 inç JD monitörü alanlar olmuştu kuponla
Ondan önce DADG'de de dağıtmıştıkÇok şükür ve iyiki aylar önce almıştım James Donkey monitörü
Samsung paneli var en azından aldığım zamankinde
Evet 100Tl indirim kuponu filan dagitilmisti bu forumda 1200Tlye 27 inç JD monitörü alanlar olmuştu kuponla
yo bilmiyoruz valla yeni öğrendimArkadaşlar biliyorsunuz Samsung, Çin'deki Suzhou LCD Panel farbrikasını TCL'ye sattı.
Doğrudur abiArkadaşlar biliyorsunuz Samsung, Çin'deki Suzhou LCD Panel farbrikasını TCL'ye sattı. Samsung alt sınıf LCD panel değil de QD Panellere odaklanmış durumda.
Neyse epeydir bu konuyu takip ediyorum ve biliyorsunuz ucuz F/P monitörlerde al beniyi arttıran en büyük etken Samsung üretimi bir panel olmasıydı ama bugün yerli ve yabancı bir çok markanın ucuz F/P modellerin "yeni siparişlerde" Samsung Panel bulunmadığı bilgisini aldım üretim halen Samsung ekibiyle mi devam ediyordur orasını bilemem ama marka olarak yeni stoklarda Samsung olmadığını biliyorum. HERKESİN DİKKATİNE.