Sir Cem T-oker
80+ Gold
- Bütçe
- 100
şu an alabileceğim en ucuz ve f/p gamepad hangisi ve alınır mı ?
bütçe yok.
alo
bütçe yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
alo
Arkadaş gamepad demiş, mousepad dememiş.bende bu var güzel bence
Appa Dünya 1 Oyuncu Mouse Pad 80x40 Cm Kaymaz Dikişli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Appa Dünya 1 Oyuncu Mouse Pad 80x40 Cm Kaymaz Dikişli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ya da xradesten bir şeyler bakabilirsin
bil bakalım ne eksik .d idare etmelik istiyorum zaten.Hocam dandik mal alacak kadar zengin değiliz. F310 alin uzun yıllar idare eder.
O zaman ikinci el F310 al.bil bakalım ne eksik .d idare etmelik istiyorum zaten.
bime veya şoka dandik ve ucuz gelirse alırım. gelmezse indirim beklerim zaten.O zaman ikinci el F310 al.
Gelenler ama baya dandik hocam, ucuz gamepadlerde ölü bölge çok yüksek, analogların hassasiyeti çok kötü, xinput desteği yok çoğu oyunda oynanmıyor bir sürü ek program ile oyuna kolu tanıtmak için sizi uğraştırıyor. Ben yine ikinci el temiz F310'dan yanayım ancak son karar sizin.bime veya şoka dandik ve ucuz gelirse alırım. gelmezse indirim beklerim zaten.
o zaman f310 almaktan başka çaremiz yok. bildiğin wireless gamepad var mı?Gelenler ama baya dandik hocam, ucuz gamepadlerde ölü bölge çok yüksek, analogların hassasiyeti çok kötü, xinput desteği yok çoğu oyunda oynanmıyor bir sürü ek program ile oyuna kolu tanıtmak için sizi uğraştırıyor. Ben yine ikinci el temiz F310'dan yanayım ancak son karar sizin.
F710 var F310'un kablosuz ve malzeme kalitesi iyileştirilmiş hali. Ama 100₺'ye bulamazsınız ikinci elde.o zaman f310 almaktan başka çaremiz yok. bildiğin wireless gamepad var mı?