şu an steamda 15 dolarucuza alıp online oynamak istiyorum. en ucuz nerden alabilirim ?
ilk tercihim olursa social club üzerinden.
platform: pc
en ucuz steamdeucuza alıp online oynamak istiyorum. en ucuz nerden alabilirim ?
Online girer misin yoksa sadece hikaye için miucuza alıp online oynamak istiyorum. en ucuz nerden alabilirim ?
Millatan önceki oyuna 500TL verilmez ben olsamşu an steamda 15 dolar
adam nerden alınır diye sormuş yoksa ben de sevmiyorum gta 5 i v miltaan önce oyunlar şu an ki oyunlara taş çıkarır(eski oyunları daha çok seviyorum)Millatan önceki oyuna 500TL verilmez ben olsam
Kabasakalda gta 5 olan hesaplara bakabilirsin ekonomik olur.ucuza alıp online oynamak istiyorum. en ucuz nerden alabilirim ?
Evet onu biliyorum bu raksıtar dan nefret ediyorum kaç yıllık oyun zaten satacagini satmisin bari fiyatını 100 tl falan yap kesinlikle 500TL edecek oyun değil her zaman bu tür firmalardan nefret edeceğimadam nerden alınır diye sormuş yoksa ben de sevmiyorum gta 5 i v miltaan önce oyunlar şu an ki oyunlara taş çıkarır(eski oyunları daha çok seviyorum)
rakstar ben de sevmiyorum ama yapacak bir şey yokEvet onu biliyorum bu raksıtar dan nefret ediyorum kaç yıllık oyun zaten satacagini satmisin bari fiyatını 100 tl falan yap kesinlikle 500TL edecek oyun değil her zaman bu tür firmalardan nefret edeceğim