İş görür mü?hadron falan bakabilrisiniz. 2013'de falan 10tl'ye alırdım.
Görürİş görür mü?
Hadron hd302 aldım 5 ay oldu geçen hafta X tuşu azcık çöktü o kadar kullanıyorum sorunsuz bu bütçene öneririmMerhaba,
F/P bir ürün almak istiyorum. Maks. 60 lira olursa iyi olur. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Bunu gördüm fakat analog yok ne yazık ki.Şu iş görür gibi.
Frisby FGP-215U Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Frisby FGP-215U Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Frisby FGP-215U Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 265,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok çabuk bozuluyor ve çok saçma çalışıyor 60 TL vermeni önermem joysticklere. Biraz daha para koyarakMerhaba,
F/P bir ürün almak istiyorum. Maks. 60 lira olursa iyi olur. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Dualshock 3 nasıl şarj edebilirim? Bilgisayar için almak istiyorum.Çok çabuk bozuluyor ve çok saçma çalışıyor 60 TL vermeni önermem joysticklere. Biraz daha para koyarak
Şunu alabilirsiniz.Sony DualShock 3 Beyaz Kablosuz PS3 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualShock 3 Beyaz Kablosuz PS3 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualShock 3 Beyaz Kablosuz PS3 Oyun Kolu özelliklerini incele, 398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da alınabilir ama nasıl çalışır bilemiyorum.