Neler Yeni

Ucuz kasa toplamak için yardım lazım

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
Arkadaşlar selamlar öncelikle
Benim laptobum lenovo g500 cihazım bugün sıvı temasına uğramış ve bilgisayarcıya götürdüğümde artık hurda olduğunu öğrendim (tamir nasrafı çok çıktı zaten laptobu geçen sene 2000e almıştım)

Bende bu sene üniversite sınavına gireceğim için ders çalışıyorum ama bilgisayarsız zor oluyo baya bana sadece YouTube gogle girmesi yeterli olucak bi bilgisayar parçaları söyleyebilirmisiniz
Pek bilgim yokda bu konu ile ilgili
Bütçe ne kadar az olursa o kadar iyi olur dediğim gibi YouTube google gibi yerlere girmesi yeterli

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,861
İsim
Hacı
Hangi şehirdesin?

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@MuratTheFounderOfGariban hocam bilgisayarcı bi abi 750 liraya çift çekirdek pentium ayarlarız youtube falan girersin dedi ne dersin

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Arkadaşlar selamlar öncelikle
Benim laptobum lenovo g500 cihazım bugün sıvı temasına uğramış ve bilgisayarcıya götürdüğümde artık hurda olduğunu öğrendim (tamir nasrafı çok çıktı zaten laptobu geçen sene 2000e almıştım)

Bende bu sene üniversite sınavına gireceğim için ders çalışıyorum ama bilgisayarsız zor oluyo baya bana sadece YouTube gogle girmesi yeterli olucak bi bilgisayar parçaları söyleyebilirmisiniz
Pek bilgim yokda bu konu ile ilgili
Bütçe ne kadar az olursa o kadar iyi olur dediğim gibi YouTube google gibi yerlere girmesi yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Toplarım hocam
Anakart işlemci ram Bütçen düşük ise 300e bunu:

Biraz daha yüksek ise 750 TL'ye bunu al:

300 Tllik sette Q8200 G31 anakart ve 4 GB DDR2 Ram var.
750 TLlik sette Q9400 G41 anakart ve 8 GB DDR3 ram var.

300 TL'ye HD 6850 al.

130 TL'ye PSU'yu al.

Geriye SSD veya HDD kalıyor bütçene göre sana kalmış o. Fiyatları sıfırına yakın olduğu için ve sahibinden ekstra komisyon koyacağı için letgodan kendi çevrende bakman daha iyi olacaktır. HDDyi 2. el alabilirsin ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rekabetçi her oyunu oynatacaktır çoğu hikayeli oyunu da düşük orta ayarda oynatacaktır çok yüksek olmamak şartıyla. GTA 5 vs. oynayabilirsin rahatça.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart işlemci ram Bütçen düşük ise 300e bunu:

Biraz daha yüksek ise 750 TL'ye bunu al:

300 Tllik sette Q8200 G31 anakart ve 4 GB DDR2 Ram var.
750 TLlik sette Q9400 G41 anakart ve 8 GB DDR3 ram var.

300 TL'ye HD 6850 al.

130 TL'ye PSU'yu al.

Geriye SSD veya HDD kalıyor bütçene göre sana kalmış o. Fiyatları sıfırına yakın olduğu için ve sahibinden ekstra komisyon koyacağı için letgodan kendi çevrende bakman daha iyi olacaktır. HDDyi 2. el alabilirsin ama.

Rekabetçi her oyunu oynatacaktır çoğu hikayeli oyunu da düşük orta ayarda oynatacaktır çok yüksek olmamak şartıyla. GTA 5 vs. oynayabilirsin rahatça.
Hocam sağolasın ekrankartına gerek varmı acaba bu sistemde siz koymamışsınız çünkü

Hocam sağolasın ekrankartına gerek varmı acaba bu sistemde siz koymamışsınız çünkü
Gördüm şimdi hocam sağolun

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,583