Megan
80+ Silver
İndirimle 150 ye niye almadınrdr2 30 TL ben şahsen inanmadım daha dün steamden 300 TL ye aldım.
İndirimle 150 ye niye almadınrdr2 30 TL ben şahsen inanmadım daha dün steamden 300 TL ye aldım.
Vay be peki ben forza 5 alcaktım steamdan forza 5 standart edition mı alim yoksa forza 4 mü alimBu arada burası pahalı bile bazı sitelere 30 TL'ye istediğin 3-4 oyunu veriyordu.
Yani hangisini almam mantıklı olurduVay be peki ben forza 5 alcaktım steamdan forza 5 standart edition mı alim yoksa forza 4 mü alim
Nerde ne zamanİndirimle 150 ye niye almadın
1 ay içinde yine 150 olurVay be peki ben forza 5 alcaktım steamdan forza 5 standart edition mı alim yoksa forza 4 mü alim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani hangisini almam mantıklı olurdu
Nerde ne zaman
Premium mu1 ay içinde yine 150 olur
Hocam ne premiumu ya oyunu diyor 300tl verilir mi sürekli indirime giriyor zaten 150ye düşüyorPremium mu
Keşke almasaydım 1 haftadır takip ediyorum ama indirim gelmediHocam ne premiumu ya oyunu diyor 300tl verilir mi sürekli indirime giriyor zaten 150ye düşüyor
Yok knk 1.2 diyo2 saat oynamadıysan iade edebilirsin
Et iade o zamanYok knk 1.2 diyo
300 liraya indirimli neler neler alırsınYok knk 1.2 diyo
O nasıl oluyo 2 ay bitince 2 ay daha artıra bilirmiyimGame pass al öyle oyna 2 ay hocam
Nasıl yapıcamEt iade o zaman
300 liraya indirimli neler neler alırsın
bro hesap olarak veriliyor fakat birkaç güne geri gidiyor anlicağın çalıntı hesaplar birden fazla kişiye veriliyor zevk alamazsınUcuz bir oyun satın alma indirme sitesi buldum güvenilir mi? linki veriyorum baka bilirmisiniz
En Ucuz Oyun Hesapları
Steam Oyunlarını %70 İndirimli Satın Al, Güvenilir ve Anında Teslimat Garantisiyle Daima Hizmetinizde. Hemen Predunyam'dan İndirimli Steam Oyunu Satın Al.predunyam.com