Megan
80+ Silver
Premium da 170 falan oluyordu galibaPremium mu
Premium da 170 falan oluyordu galibaPremium mu
Hangi site bide çevrim içi oyun oynaya bilirmisinZamanında bir sürü oyun aldım bi sıkıntı çıkmadı
Ben iade ediyorum şuan knk eywPremium da 170 falan oluyordu galiba
Ben iade ediyorum o zamanEvet artırabiliyorsun bende 45 lirlaligı var ultimate kod kullanarak aldım ücretsiz
Emin misinArkadaşlar gayet güvenilir bir site 1,5 yıl önce 100 TL falan yatırmıştım çarktan vs. Baya oyun çıkıyor.
Rdr2 verdi diyelim hesaba bi giriyosun 2 tane oyun daha var.
2 liraya mc almıştım sürekli hesap gidiyordu ama canlı destwğe her girdiğimde yeni hesap veriyorlardı (En az 8 kere olmuştur her seferinde verdiler)
Tavsiye ederim
Knk iade ettim eyw game pass alırım veya indirim gelince alırımEvet artırabiliyorsun bende 45 lirlaligı var ultimate kod kullanarak aldım ücretsiz
Kendisini tanımıyorum. İsim kullanmış olabilirlerHocam site başlığı Deniz TOMA ünlü birinin sponsoru olabilirmi
Game pass yapıştır geç hocamKnk iade ettim eyw game pass alırım veya indirim gelince alırım
Tugay gökü falan duyduysan onu arkadaşı gibi bişey eskiden pubg mobile videoları atıyorduKendisini tanımıyorum. İsim kullanmış olabilirler
Duymadım onuda boşver güvenli olsa burda güvenli diyen çok kişi çıkardı. Paran çöp olmasın bir dürü güvenli site var 3-5 fazla verir iyisinden alırımGame pass yapıştır geç hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tugay gökü falan duyduysan onu arkadaşı gibi bişey eskiden PUBG mobile videoları atıyordu