Ucuz Oyun Sitesi Buldum!!

Arkadaşlar gayet güvenilir bir site 1,5 yıl önce 100 tl falan yatırmıştım çarktan vs. Baya oyun çıkıyor.
Rdr2 verdi diyelim hesaba bi giriyosun 2 tane oyun daha var.
2 liraya mc almıştım sürekli hesap gidiyordu ama canlı destwğe her girdiğimde yeni hesap veriyorlardı (En az 8 kere olmuştur her seferinde verdiler)
Tavsiye ederim

Bulaşmayın sakın. 1 hesap alıyorsunuz 35 kişi giriyor sürekli sizi atıyor. Oyun bile indiremezsiniz kullanıcı adı şifre girmekten.

Evet artırabiliyorsun bende 45 lirlaligı var ultimate kod kullanarak aldım ücretsiz
Ben iade ediyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar gayet güvenilir bir site 1,5 yıl önce 100 TL falan yatırmıştım çarktan vs. Baya oyun çıkıyor.
Rdr2 verdi diyelim hesaba bi giriyosun 2 tane oyun daha var.
2 liraya mc almıştım sürekli hesap gidiyordu ama canlı destwğe her girdiğimde yeni hesap veriyorlardı (En az 8 kere olmuştur her seferinde verdiler)
Tavsiye ederim
Emin misin

Arkadaşlar bu sitelerde steam hesabı olarak satıyorlar. Aynı hesabı 30 kişiye falan veriyorlar. Online oynayamıyorsunuz ama offline olarak hikayeli oyunları oynayabilirsiniz

Almayın. Çalıntı hesap satıyorlar. Açıklamalarında hep online giremezsiniz yazıyor zaten.

Game pass yapıştır geç hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tugay gökü falan duyduysan onu arkadaşı gibi bişey eskiden PUBG mobile videoları atıyordu
Duymadım onuda boşver güvenli olsa burda güvenli diyen çok kişi çıkardı. Paran çöp olmasın bir dürü güvenli site var 3-5 fazla verir iyisinden alırım

Geri