OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Selamlar gelecek ay ilk staj maaşım yatacak ve anneme telefon almak istiyorum babamda üstünü ben eklerim sen biraz koy dedi 3000-3500 tl arası bir bütçe belirledim kafamda.
0 telefon alıp giriş segmenti olacağına 2-3 sene öncesinin orta-üst segmenti olsun 2.el olsun düşüncesi var kafamda.
İstanbul'da Üsküdar'da oturuyoruz eğer değecekse başka şehire gidip bakmak veya almayı düşünebiliriz zaten ama İstanbul içi tercihimizdir.
Telefon önerisi arıyorum 4k ya kendimizi zorlarız ama iyi bir fark olması gerekiyor telefonda.
Aradığımız özellikler:
Annemin telefonla oyun vs oynamadığından lazım olan 2-3 özellik var.
Kamera fotoğrafları iyi çeksin çamur gibi çekmesin
Bu fotoğrafları depolayacak hafıza en az 64-128 gb bir telefon lazım önceki telefonları hep 8-16gb olduğundan depolama temizlemekten ben yoruldum bu sorunu yaşamasın.
Whatsapp Instagram gibi uygulamaları desteklesin sıkıntı çıkarmasın sınıf gruplarına fotoğraf atarken sorun yaşamasın kaliteden dolayı
Bunun dışında pek bir isteğimiz yok.
Öneriler için şimdiden teşekkürler
0 telefon alıp giriş segmenti olacağına 2-3 sene öncesinin orta-üst segmenti olsun 2.el olsun düşüncesi var kafamda.
İstanbul'da Üsküdar'da oturuyoruz eğer değecekse başka şehire gidip bakmak veya almayı düşünebiliriz zaten ama İstanbul içi tercihimizdir.
Telefon önerisi arıyorum 4k ya kendimizi zorlarız ama iyi bir fark olması gerekiyor telefonda.
Aradığımız özellikler:
Annemin telefonla oyun vs oynamadığından lazım olan 2-3 özellik var.
Kamera fotoğrafları iyi çeksin çamur gibi çekmesin
Bu fotoğrafları depolayacak hafıza en az 64-128 gb bir telefon lazım önceki telefonları hep 8-16gb olduğundan depolama temizlemekten ben yoruldum bu sorunu yaşamasın.
Whatsapp Instagram gibi uygulamaları desteklesin sıkıntı çıkarmasın sınıf gruplarına fotoğraf atarken sorun yaşamasın kaliteden dolayı
Bunun dışında pek bir isteğimiz yok.
Öneriler için şimdiden teşekkürler