- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 18,330
Beyler bulabildiğim en ucuz 1250 vp trendyolda 51 tl daha ucuz yer yok mu?
valoya para yatırılmaz agaBeyler bulabildiğim en ucuz 1250 vp trendyolda 51 TL daha ucuz yer yok mu?
Neden yatırılmasın kivaloya para yatırılmaz aga
Genelde 1250vp ler 55 TL ye satılıyor. Benim de bulduğum en ucuz trendyol da. Bir ara trendyolda 46 TL ye düşmüştü. Daha ucuzu var mı bilmiyorum. Ama bildiğime göre en ucuzu bu.Beyler bulabildiğim en ucuz 1250 vp trendyolda 51 TL daha ucuz yer yok mu?
knk billmiyorum o skinleri satma yeri var mı steam gibi eğer yoksa yatırmayı doğru bulmuyorumNeden yatırılmasın ki
şu anlık yok.knk billmiyorum o skinleri satma yeri var mı steam gibi eğer yoksa yatırmayı doğru bulmuyorum
knk billmiyorum o skinleri satma yeri var mı steam gibi eğer yoksa yatırmayı doğru bulmuyorum
Skinle oynamak zevk veriyor insana mesela Ejder Vandal'ın vuruş hissi bambaşka diğer silahlara göre vurdukça vurasın geliyor adamı bir sürü etken var skinsiz oynamak zevk vermiyor bana tabi gidip 1000-2000TL yatırmana gerek yok fakat 50-100TL gayet idealknk billmiyorum o skinleri satma yeri var mı steam gibi eğer yoksa yatırmayı doğru bulmuyorum
şu an yatırılmaz o zaman benceşu anlık yok.
yanlış düşünüyorsun.şu an yatırılmaz o zaman bence